středa 20. února 2013

5 essentials - Lea


Dnes si Lea vyzkoušela, jak se dá vyrobit nádherné přání jen za použití 5 scrapbookových pomůcek. Samozřejmě nepočítala řezačku, nůžky či lepidlo, to bychom se daleko nedostali :) Podívejte se, jak si s tím poradila a vyzkoušejte si něco podobného sami - třeba právě omezený počet možností pomůže vaši kreativitě!


Nad příspěvkem do této rubriky jsem přemýšlela docela dlouhoAť jsem vymyslela cokoliv, stále jsem převyšovala zadaný počet pěti pomůcekNakonec mi pomohlo to, že Papero amo je eshop, který se zabývá také výrobou svatebních oznámení, přání a jiných krásných věcí se svatbou spojených. Vzniklo tedy svatební přáníčko, na kterém jsem zároveň využila nové razítko, které jsem si objednala od jedné moc milé paní a pomohla tak dobré věci :)

Na jeho výrobu jsem potřebovala těchto 5 essentials, neboli 5 nezbytností:

  • cling razítko s motivem srdce
  • bílý křídový inkoust Color Box
  • okrajovou raznici
  • embossovací kapsu
  • režný motouzek

Při výrobě jsem neustále myslela na to,abych použila jen těchto 5 věcí, a to bylo velice těžké… Když jsem natiskla razítko, tak jsem málem pro krásnější efekt sahala po bílém embossovacím prášku… Pak jsem najednou v ruce držela kleště, kterými jsem chtěla zaoblit rohy, ale včas jsem se zarazila… Nakonec jsem chtěla vše dozdobit bílými perličkami. Ale byla to zábava! Takže určitě něco podobného vyzkoušejte a třeba překonáte samy sebe, tak jako já :)


3 komentáře:

  1. je nádherné!:)

    je u mňa giveaway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Výsledek je parádní. A nápad s omezeným počtem pomůcek je zábavný, určitě vyzkouším :-)
    Btw, razítko je moc krásné :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover