úterý 5. února 2013

Design team Papero amo

Dnes vám představíme členky Design teamu Papero amo, které vám budou po celý rok přinášet zajímavé články, nápady a návody a ukážou vám jak tvořit z našich kitů. Tady jsou.
ANNA Norman

V první třídě jsem dostala dvojku z pracovní výchovy a maminka plakala. To mě však od tvoření neodradilo - právě naopak. Od výtvarného vzdělání přes fotografii mě moje záliba k umění přivedla až na filmovou školu. Ale od filmařské profese si mě zase zpátky odvedla láska k papíru a s Pavlínou jsme založily náš vysněný projekt Papero amoMiluju lamy, spánek a samozřejmě pana Normana. Toho asi nejvíc. 
Ale na paty mu někdy šlape scrapbooking :)

PAVLÍNA Mikošková

Vždycky jsem si tak trochu pohrávala s představou, že mám scrapbooking nejenom jako koníčka, ale i profesi. Ale až setkání s Aničkou bylo tím impulsem, 
kdy jsem si řekla...a proč ne! Pak už to byla jen souhra okolností, 
nadšení a pochopení našich mužů. Takto vzniklo Papero amo.
Scrapbook jsem pro sebe objevila ve chvíli, kdy se nám před osmi lety narodila dvojčata... takže asi klasický případ. Vy, kdo jste na tomto blogu, to dál asi znáte. Jakmile začnete, nejde přestat! Kromě scrapování se neobejdu bez knížek, umění všeho druhu a portského v dobré společnosti...a samozřejmě mé drahé rodiny.  
                                     
LEA Metelková

Jmenuji se Lea a je mi 30 let. Jsem puntičkář, který miluje gumové bonbony Haribo a čokoládu Milka. Mé oblíbené barvy jsou zelená, hnědá a fialová. Pracuju jako vedoucí expedice, fakturace a výstavu (čti takový malý logistik:)) v pivovaru. Mám ráda fantasy literaturu a seriály. Scrapbookingu jsem propadla asi před 4 lety, když jsem jej na internetu náhodou objevila při hledání řezačky. Od scrapbookingu nebylo daleko ke cardmakingu a to byl začátek mého konce 
Od té doby totiž pořád něco "nutně" potřebuju, zkouším, tvořím a hlavně relaxuju. Miluju Distress inkousty, práci s nimi a razítka Hero Arts. Díky tomuto tvoření jsem měla možnost osobně poznat spoustu skvělých holek a hlavně Aničku:) Vzhledem k tomu, že mám pracovní kout v ložnici svého bytu 2+kk, je mi velice blízké motto Scrapmafiánek: 
" Scrapbook naplňuje mé dny. O mém bytě ani nemluvě" 
Už teď se moc těším na novou spolupráci v design teamu Papero amo!
BLOG: www.lealeontynka.blogspot.cz

LUCIA Barabas

Volám sa Lucia, pochádzam z Popradu a veľmi sa teším, že môžem byť súčasťou
tohto teamu! Okrem scrapbookingu patrí medzi moje "naj" aj design, knihy, hudba
a môj zajačik Cookie :) Milujem vôňu letného dažďa, západy slnka a jarný vzduch.
Mojím snom je založiť vlastnú značku scrap materiálu, vlastniť všetky detektívky
od Agathy Christie a jedného dňa si kúpiť klavír :) 

Mgr. OLGA Hlávková

Po studiích působím celý život jako výtvarný pedagog a lektor, zabývám se malbou, grafikou, keramikou...v posledních letech mne nejvíce oslovuje scrapbooking, cardmaking, kombinované techniky...tvoření je mojí závislostí a hledání nových cestiček největším relaxem.

10 komentářů:

  1. Blahopřeji novému kreativnímu týmu! :) Tři pětiny mám tu čest znát osobně, jsou pro mě zárukou kvality. Ráda zas nakouknu, jistě je nač se těšit.

    OdpovědětVymazat
  2. Naše milá Tap! Děkujeme a těšíme se na tebe, že nám taky svoji troškou přispěješ do kreativního mlýna:)

    OdpovědětVymazat
  3. krása překrásná! kdybych měla tu trpělivost, dám se hned do scrapbookování ;) takhle máte jen zarezervované objednávky na mé budoucí svatby, porody a podobné ;) jste úžasné! držím palce. Veru beru

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji tvůrčímu týmu a přeji mnoho štěstí. Máte báječné a inspirativní nápady. Určitě vás budu sledovat :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ilonko děkujeme! Za přízeň, chválu a za povzbuzení :) Taky tě sledujeme :P

    OdpovědětVymazat
  6. Holky, gratuluji, ať Vám to šlape. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. A to jsem, ženy, na vás klikla jen omylem a koukám, koukám známé tváře a takový super "projekt"! tož držím pěsti, ať se dílko podaří a daří a hlavně, ať vás to baví!!!! Maruška-astala:)

    OdpovědětVymazat
  8. Maruško - tož ti děkujeme a zdravíme rodinku! Budeme doufám bavit i tebe :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover