neděle 17. března 2013

Sketch inpirace

Každý měsíc nám jedna z členek design teamu vytvoří SKETCH měsíce - když nám dojde inspirace k vlastnímu tvoření, můžeme ho použít jako předlohu :)

Jako nejlepší z projektů podle březnového sketche, které jste nám dosud zaslaly, jsme vybraly stránku od Markéty - Screbly. Vzhledem k tomu, že do konce března ještě zbývají dva týdny, neváhejte a pusťte se do toho taky! Projekty posílejte na atelier@paperoamo.cz

Markéta (Screbla) - "Ami a páv"

Na Markétině stránce byly použity nádherné papíry od CRATE PAPER - Blue Hill, které mají velice zvláštní plátěnou strukturu. Moc se mi líbila její papírová kytička, jejíž okvětní lístky podtočila tužkou. Krásně sladěné barvy a vtipné fotky to u nás prostě vyhrály :)

březnový sketch (Anna Norman)

LEA se tento měsíc zase zhlédla ve sketchi na blogu našich oblíbených I LOWE SCRAP. Jak k němu přišla a proč podle něj tvořila už vám poví sama:

Lea (Ael) - "Mia"

Jednou se mi tak stalo, že jsem chtěla tvořit a nevěděla jsem co. Taky se vám stává, že zrovna, když na tvoření nemáte čas, tak se vám hlavou honí spousta nápadů a myšlenek a ve chvíli, kdy zasednete k pracovnímu stolu najednou v hlavě úplně vymeteno? To byl přesně tento případ. Brouzdala jsem tedy na internetu, jestli mě náhodou něco netrkne. A jo! Naše únorová guest designérka Marinette na Facebooku zveřejnila březnový sketch ILS. Zrovna jsem se rozhodla, že předělám další stránku, tak proč ne podle tohoto sketche.


Použila jsem čtvrtku ILS jako podklad. Červenou, tmavě šedou a černou od Bazzill Basics. Šedé enamelky od TERESY COLLINS, červený provázek od GARN und MEHR, tmavě červené kamínky od HERO ARTS, samolepku ILS, šití, závorkovou raznici Fiskars a nadpis je na Big Shotu, šablony Memory Box. Srdíčka jsou výseky z raznice.




POUŽITÉ MATERIÁLY 


1 komentář:

  1. tak už jsem vyzkoušela stránku podle Ley, dík za inspiraci Danas

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover