pondělí 4. března 2013

Sketch of the month - 3/13


Na začátku každého měsíce vám přinášíme nový sketch a scrapbookovu stránku vytvořenou právě podle něj. Dnes je řada na mně a tak jsem si pro vás připravila stránku zimní, ale zároveň, jak už je u mě zvykem, velice barevnou a veselou :)

SKETCH MĚSÍCE


PROJEKT PODLE SKETCHE (Anna Norman)


Tato stránka je vytvoření hlavně z papírů od Amy Tangerine z kolekce Sketchbook. Moc a moc se mi líbí jejich úžasná barevnost.


Na stránce mě nejvíc bavil nadpis - z pěnové abecedy "Thickers" od Amy Tangerine jsem poskládala nápis PRINCEZNA a přilepila písmenka na bílou čtvrtku. Následně jsem vše postříkala sprejem a po zaschnutí písmenka odlepila, a jen o kousek posunula a znova je přilepila. Vznikl tak zajímavý efekt - pod písmenky vidíte jejich bílý "stín".


Peříčka jsem vystřihla z hedvábného papíru a bílé čtvrtky podle šablony z pátečního DIY . Peříčko z bílé čtvrtky jsem omotala tyrkysovým provázkem od Garn und Mehr.


Nápis "jako" jsem vytvořila z nálepek z kitu Olivia a slovo "opravdová" zase z papíru od Echo Park z paper padu Sweet girl a nakonec jsem přidala enamelové tečky od MME.


  Journaling jsem napsala na mém oblíbeném psacím stroji a rozstříhala na pásky.

Pokud vás tento sketch navnadí a inspiruje, podělte se s námi o vaše  výtvory - uděláme si malou galerii :)  Stránky posílejte na atelier@paperoamo.cz nebo rovnou vkládejte do naší galerie ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover