úterý 16. dubna 2013

Guest designer / Georgie Heald


V třetím díle našeho blogového seriálu "Guest designers 2013" se nám představuje GEORGIA HEALD z Austrálie. Všichni určitě znáte britský scrapbookový časopis Scrap 635 - a právě do něj Georgia přispívá svými úžasnými projekty. Nově se stala taky členkou design teamu Ingvild Bolme, která vytváří produkty pro Prima marketing. Seznamte se :)


Ahoj, jmenuji se Georgia bydlím v Tasmánii - Austrálii. Scrapbookingu se věnuji asi dva roky a není dne, kdy bych nedělala něco alespoň trošku kreativního. 
V současnosti jsem členem kreativního týmu pro časopisy Australian Scrapbooking Memories v Austrálii, Scrap 365 v Anglii a Paperhaus online časopis který je z USA. Mám také svůj online obchod/kit klub který se jmenuje Paper Stories. Můj styl bych popsala jako moderní grunge s hodně vrstvami a eklektickými prvky. 

Hi, My name is Georgia and I am from Tasmania, Australia. I have been scrapbooking for about 2 years  and rarely have a day when I do something at least a little creative. I am currently a creative team member for Australian Scrapbooking Memories magazine in Australia, Scrap 365 magazine in the UK and Paperhaus online magazine based in the US as well as running my own online store/kit clubPaper Stories. My style can be described as modern grunge with lots of layers and eclectic bits and pieces.


PROJEKT PRO PAPERO AMO


Georgia pro nás vytvořila tuto nádherou stránku, na které je ona sama - mohla by se na místě přihlásit do naší dubnové challenge :)



OTÁZKY PRO GEORGII

1. Kde nacházíš inspiraci k tvoření?
Hodně záleží na projektu, ale většinou je to hudba, film, fotografie nebo prostě příběh, který se snažím vyprávět.

1. Where do you find inspiration? It can depend on the project but generally music, film, photographs or simply from the story I am trying to tell.

2. Jak vypadá tvůj kreativní proces?
Většinou si napřed vyberu papíry, a pak si shromáždím další věci, které si myslím že by mohly fungovat a pak si "hraju". Když dojde na složitější a komplikovanější projekty, udělám si dopředu sketch.

2. What does your creative process look like? I tend to decide on papers then collect items from my stash that I think might work and then 'play' from there. For more elaborate or intricate OTP projects I may do a sketch first.

3. Ve kterou denní dobu se ti nejlépe pracuje?
V noci mi to přijde nejjednodušší, méně mě rozptylují věci které bych " radši měla dělat".

3. What hour of the day is the best for creating? I find night time is the easiest, I am less distracted by the other things I 'should' be doing.

4. Máš nějakou oblíbenou techniku?
Tak to musí být razítkování pozadí. Velice vzácně tvořím bez této techniky.

4. What is your favourite technique? That would have to be background stamping, I very rarely create without it.


5. Máš nějaký tip na uspořádání scrapbookových pomůcek a pracovny?
Pro mě je důležité nechávat si nejvíc používané věci v dosahu a taky mít svůj pracovní prostor uspořádaný a uklizený. Velice špatně se mi tvoří v chaosu. Taky u mě funguje mít spíše praktickou pracovnu, než "pěknou" pracovnu .

5. Do you have any tips on how to store the craft supplies and tips about creative spaces? For me, having my most used items with arms reach and having my space neat and organized is very important, I find it very hard to create in chaos. Also having a practical more than 'pretty' space works for me.

6. Top 3 produkty, které používáš nejvíc?
Razítka - miluju efekt, který vytváří, můžete je otiskávat znova a znova, a je to rychlé a jednoduché.
Gesso - z každého průměrného layoutu udělá umělecké dílo.
Barvy - prostě ten nejjedodušší způsob, jak přidat trochu barevnosti, a můžete je použít tolika způsoby a vždycky vytvořit jiný efekt.

6. Top 3 products you use and why?Stamps - love the effect they create, you can re-use them a hundred times over and they are quick and easy.
Gesso - great for blending and can make an ordinary looking layout look arty.Paint - a simple and great way to add color and can be applied in so many different ways to create lots of different effects.

A na závěr nahlédněme k Georgii do pracovny :)



Podívejte se na Georgino úžasné tvoření na jejím blogu -http://startingtoscrap.blogspot.cz



4 komentáře:

  1. I LOVE what you have done with the photo here. Beautiful work as always.

    OdpovědětVymazat
  2. Oh how cutting edge, on trend and downright stunning...LOVE this art :)

    OdpovědětVymazat
  3. Beautiful work Georgia, my how I love your scrap nest!

    OdpovědětVymazat
  4. another masterpiece , loveeeeeeeeeeeee it Georgia x

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover