čtvrtek 4. dubna 2013

Sketch of the month - 4/13

Dubnový SKETCH si pro nás připravila PAVLÍNA a vyrobila úžasnou inspirativní stránku se svými dvojčaty - pojďte si to taky zkusit! :)


Dubnový sketch...pro ty, co potřebují hodně říct :)



PROJEKT PODLE SKETCHE

Můj sketch na tento měsíc je tak trochu divočina. Už dlouho jsem měla v hlavě nápad, že zkusím popsat jak netušené mohou být strasti a slasti v životě dvojčat a schovávala jsem si poznatky typu: "nechápou, že jedné rostou nehty rychleji než druhé" nebo "rozhoduje starší (?!)" a tak dále. A protože poznámek bylo už celkem dost, vznikl sketch pro ty, co taky občas potřebují hodně říct. Ale určitě jej můžete použít i bez tak obsáhlého journalingu a nechat pásky klidně prázdné.


Jako základ jsem použila jemný milovaný chevron od ILS z kolekce Why not?
Erb pro titulek z písmenek od Sodalitious jsem vyrobila pomocí razítka Basic Grey, které jsem bíle natiskla na červenou strukturovanou čtvrtku BBP. (Mimochodem, tato razítka teď můžete vyhrát v challenge, tak do toho!)


Velký štítek s nápisem je část pásku ILS WHY not? a šipky Yes please je také ze samolepek této kolekce.

Všechny šipky a vlastně i všechny barevné podklady journaligu v páscích a podélný obrázek kuželek jsou z klučičích 6 x 6 Paper Pads od Echo park paper - kolekce All about a boy a Scoot. Snad to holkám nikdo neřekne.



Drobné štítky s nápisy pod fotkami jsou už z holčičí Sweet Girl opět od Echo park.
V rozích stránek jsou útržky puntíkaté washi pásky.



Chybět nemůže šňůrka Garn und Mehr a barvou jsem k ní doladila závěrečné žluté zoubkové šití journalingových pásků a šití šipek vedle fotek.


Je to veselé a hravé a je tam toho, myslím, dost...:) Zkuste si stránku podle sketche a pošlete nám svůj výtvor na atelier@paperoamo.cz - ke konci měsíce zveřejníme ty nejlepší! :)

3 komentáře:

Pin It button on image hover