sobota 4. května 2013

Mezinárodní den scrapbookingu je tady!

Milé milovnice scrapbookingu a cardmakingu!

Dnes je NÁŠ DEN! Na první květnovou sobotu každoročně připadá Mezinárodní den scrapbookingu, a my jsme se rozhodli ho pořádně oslavit.

Za těch pár měsíců, co je Papero amo na světě, se nám od Vás dostalo hodně milých slov o našich článcích, pochval našich výrobků a nadšení z našeho (s láskou vybíraného) zboží. Proto jsme pro Vás dnes připravili pár dárků jako poděkování za to, že jste tu s námi.


POŠTOVNÉ ZDARMA
- pokud si DNES objednáte zboží za 500 Kč, máte tuzemské poštovné ZDARMA. Pokud budete chtít, přibalíme k tomu i Vaše rezervované zboží. Celková váha ale nesmí přesáhnout 2 kg (pokud by se tak stalo, budeme zasílání řešit individuálně). Pokud budete chtít přibalit rezervované zboží, napište nám to v poznámce na konci objednávky. 

LOSOVÁNÍ O VELKÝ SCRAPBOOKOVÝ BALÍČEK 
V HODNOTĚ 750 Kč

- pokud si DNES objednáte zboží za 500 Kč, nedostanete jenom poštovné zdarma, ale navíc jde Vaše objednávka automaticky do losování o fantastický balíček plný novinek (některé z nich jsou už dokonce vyprodané). 

Pokud bude Vaše objednávka větší jak 1000 Kč, budete do losování zařazeni dvakrát, za 1500 Kč třikrát, a tak dále. Jinými slovy, čím větší nákup, tím vyšší šance na výhru. 

Vítěze balíčku vylosujeme v neděli v 19 hodin.


OBSAH BALÍČKU
STUDIO CALICO - 6" x 6" paper pad Memoir
PRIMA MARKETING - Lady bird epoxidové svorky

DALŠÍ PROGRAM DNE

BLESKOVÁ CHALLENGE
- vyhrávají všichni účastníci!
Zadání, podmínky a výhru pro Vás zveřejníme přesně ve 13 hodin.

SPECIÁLNÍ HOST
Dnes trochu netradičního hosta představíme na blogu v 18 hodin.

Jsme rádi že slavíte s námi! Příjemnou zábavu přeje celý tým Papero amo :)

1 komentář:

  1. Velkorysá nabídka. :)
    Držím palce, ať tuhle krásnou sadu dostane někdo, kdo ji beze zbytku a kreativně využije. Věřím, že takových adeptů máte spoooousty! :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover