čtvrtek 13. června 2013

5 essentials - Pavlína

PAVLÍNA nám dnes představuje svých 5 věcí, bez kterých se momentálně neobejde... Bude to bílá smršť :)



Mých pět oblíbených věcí ke scrapování z poslední doby většinou souvisí s zážitky z poslední doby. Myslím, že důsledkem svatebních zakázek, kterými nás s Aničkou poctilo minulý měsíc několik snoubenců, ve mně zůstalo nadšení z bílého razítkování, které jsem měla vždycky ráda. Ale objevením ne-u-vě-ři-tel-né-ho bílého razítkovacího polštářsku Hampton art se z bílého razítkování stála opravdová vášeň.


A u mé oblíbené bílé zůstaneme: bílá gelovka je absolutní STAR v mém scrapbookovém světě. I když nemám zrovna úhledný rukopis, přijde mi, že bílou gelovkou vypadá každý ručně psaný text tak nějak líp.


Nemám zrovna bohatou sbírku razítek a už vůbec ne kytičkových, ale toto od La Blanche, které jsem použila na letní přáníčko, je jedno z mých prvních a taky nejoblíbenějších.


Viděl jste někdo větší perlové brads než ty od Kaisercraft! Nedá se o nich říct nic jiného, než že jsou teda pěkně macaté. V obchodě je teď máme sice vyprodané, ale nebojte, brzy naskladníme.



A dalším dozvukem zážitků z poslední doby jsou romantické papírové rozetky, které jsme měli na našem scrapbookovém kurzu ve festivalovém Zlíně původně na pultu s kávou a Hraběnčiným koláčem. Brzy samozřejmě rozety skončily u žen na stolech a už se sprejovaly, proplétaly, skládaly, barvily…  bylo to milé setkání  a díky za ně.



4 komentáře:

  1. Přání je nádherné !!
    A ten polštářek musím mít :-)))))

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné přání. Jemné, elegantní. To razítko je super a krasopis též.

    OdpovědětVymazat
  3. Ženy díky, bílá v kombinaci s kraftovým papírem nikdy nezklame. A ten polštářek jen doporučuju, je na povrchu jakoby látkový, ne tak pórovitý jako ostatní a v tom to myslím je.

    OdpovědětVymazat
  4. Sympaticky něžné přání! Blahopřeji.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover