neděle 30. června 2013

Challenge - 4 Elements

CHALLENGE 

Červencová challenge je o letním vánku, táborovém ohni, písku mezi prsty a koupání v rybníku na chalupě. Tématem jsou totiž 4 elementy - tedy vzduch, oheň, země a voda. Můžete si vybrat Vás oblíbený, nebo rovnou ztvárnit všechny najedou - je to jen na Vás!


ZADÁNÍ

Vytvořte stránku, přání nebo jiný papírový projekt
  • Téma: 4 Elements aneb... země, voda, oheň, vzduch
  • Podmínka: použijte trendový tvar trojúhelníku v jakékoliv podobě
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do 24. července na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 25.7. a hlasovat budeme do 27.7.

VÝHRA

Sada čtvrtek kolekce Texturize od ColorConspiracy
1 balení zelených Candy stripers od Queen & Co 




UKÁZKOVÝ PROJEKT (Anna Norman)


I když je mým nejoblíbenějším elementem voda, a hlínu k smrti nesnáším (maminka keramička se stále snaží pochopit, kde se stala chyba), padla mi při hledání vhodné fotografie do oka zrovna ta z magického Stonehenge. A bylo to jasné - musím se pustit do "ZEMĚ"... Jako podklad jsem použila strukturovanou bílou čtvrtku, a pod ni ještě nalepila pískovou čtvrtku od BBPStrukturu hlíny (pokud jste si nebyli jisti, co že je to ta matlanina pod fotkou, tak ano, má to být hlína :)) jsem vytvořila za pomoci gessa, pár kapek hnědého spreje od Studio Calico a zlaté barvy. 


Fotografii jsem podlepila zlatým papírem, aby stránka nebyla jen hnědá. Postupně jsem navrstvila vellum, hrubou vlnkovatou lepenku, niť a okrovou šňůrku od Garn und Mehr a utržený kousek balícího papíru. 


Nápis "Stone" je vytvořen z písmenek od BasicGrey z červnového Creative kitu, a je nalepen na vellumových a kraftových vlaječkách (= moje trojúhelníky). Nápis "Henge" je z pěnové abecedy od Amy Tangerine. Nakonec jsem použila mé oblíbené enamelky (tentokrát He Said od Teresy Collins).

7 komentářů:

Pin It button on image hover