čtvrtek 4. července 2013

Sketch of the month 7/13

Sketch na červenec pro nás připravila OLINKA a pro naši inspiraci z něj vytvořila stránku s názvem "Bláznivé dary" a použila skvělé neonové odstíny, pěnová písmenka a úžasné polaroidové rámečky od Studio Calico. No a nejlepší na tom samozřejmě je, že nám sketch celý nakreslila - no jo, umělkyně! :)


ČERVENCOVÝ SKETCH


PROJEKT PODLE SKETCHE


Na bílou čtvrtku jsem po stranách nanesla jemnou strukturovací pastu, přestříkla spreji Dylusions a Mister Huey’s (odstíny funky fuchsia, fresh lime, bookworm, pretty pink) a doplnila pár cákanci černou tuší. Vlepila jsem útržky papírů ze staré knihy a potiskla razítky. A ke slovu přišly GELATOS: lehké doteky, skvrny, pár tahů, …některé části jsem rozmyla vodním štětcem a znovu dobarvila. Rozmístila a přilepila fotky, rámečky (Studio Calico) a kousky washi pásek. Samolepky průhledných motýlků a perličky, vellumové šipky od Studia Calico a textilní šipka od Amy Tangerine.  Doodlingový rámeček zvýrazňuje hlavní motiv. A titulek…opět Amy Tangerine…bílá pěnová abeceda, kterou jsem přejela barvami Gelatos.



Čekaly tu na mne fotky z předávání svatebních darů a ty byly opravdu ztřeštěné…vybrala jsem plážovou výbavu a poukaz na pobyt v TROPICAL ISLANDu. I tyhle fotky jsem ale chtěla potlačit, tak jsem použila pár malých, spíš jen jako výraznější barevný akcent, a hlavní foto jsem ještě zredukovala : vystřihla jsem ruku s poukazem.







Stránka podle sketche může být tradiční za použití papírů, nechcete si ale letně zařádit s barvami? Pochlubte se…
  
Pozn. Olinka na výrobu stránky tentokrát použila trendové barvy Gelatos! Momentálně je máme na eshopu skoro všechny v vyprodané, ale kdo by je chtěl, pište na atelier@paperoamo.cz a předobjednejte si je, jinak mizí rychle!

2 komentáře:

  1. Zajímavý sketch (i nákres je sám o sobě umělecké dílo). A stránka podle něj? Kdyby tu nebylo napsáno, že ji dělala Olinka, tak to nepoznám. Tak zářivé barvy jsem snad u ní ještě neviděla. Ale stránka je super. Tento sketch určitě dám...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helo, v těchto barvách asi nikdy nebudu běžně tvořit :-))), ale dlouho jsem hledala něco vhodného k fotkám a ty šílené barvy mi přišly super a musím přiznat, že určitě ještě na nějakém projektu použiju...nakonec: proč jet jen v jedněch kolejích?

      Vymazat

Pin It button on image hover