středa 21. srpna 2013

5 essentials - Pavlína

Tato disciplína - vybrat pět nejoblíbenějších věcí z poslední doby - je fakt těžká. 
JENOM PĚT?! Tak dobrá pojďme na to.


Předvedu Vám mé poklady na stránce, na které jsem scrapovala další fotku naší milované babičky - mojí krásné mamči. Její staré černobílé fotky z mládí jsou nevyčerpatelnou inspirací. A tato stránka je tak trochu parodie. Babičkovské vzory kytiček, motivy krajek a pruhovaných peřin a barvy sešlé časem, tmavý rámeček s kulatými rohy ale oops... fotky v bikinách :) Musíte uznat, že měla skvělou figuru!



Kytičkovaná podkladová čtvrtka je z nové kolekce, která je mojí první převelice oblíbenou věcí. Seznamte se s The Pier od Create Paper. Tím pravým objevem z poslední doby jsou pro mě pryskyřicové ozdoby. Je to zas něco jiného než klasické papírové kytičky. 
Tyto se neslehnou a vypadají skvěle na projektech naprosto všech stylů. 
Nikdy nemůžete vybrat špatně.


Pořád mě drží razítkování bílým Hampton art polštářkem, ale protože to jsem měla v oblíbených už minule, tak hnědý rámeček fotky zdobený bílou razítkovou krajkou přeskočíme.

Bez čeho se ale naprosto neobejdu jsou samolepící plastická písmenka. Na stránce mám dvoje - první s patinou a průhlednými glitry Dear Lizzy a ty druhé, ze kterých je číslovka, byly původně hnědé korkové číslice z červencového klubového Creative kitu. Embosovala jsem je efektním prachem ze sady Stampendous Encrusted Jewel.


Poslední dvě věci jsem chtěla vybrat praktické. Když jsme si pořizovaly s Aničkou I-Magicut - pomůcku na zakončování stuh, které se pak netřepí ani kdybyste chtěli - bylo to hlavně kvůli svatební oznámením, kde se stužky hodně používají. A musím uznat, že když si osvojíte patřičný grif, funguje to skvěle.

A poslední mojí oblíbenou pomůckou je lepidlo v tužce. Neobejdu se bez něj když lepím jakékoliv drobnosti a potřebuju, aby byly PŘES-NĚ, lepím s ním ráda vellum, kde je zase nutné, aby lepidla byla jen tečka a nebyla vidět a skvělé je třeba když chcete vytvořit ornament z glitrů. Lepidlem v tužce nakreslíte přesné linky a ty zasypete flitry.

Díky za návštěvu!

3 komentáře:

Pin It button on image hover