čtvrtek 19. září 2013

5 essentials - Anna Norman

Pět nejnutnějších věcí k mému tvoření na září jsem vybírala velice rychle, musely přitom splnit jednu zásadní  podmínku: do škaredého podzimního počasí vnést trochu barvy a radosti!



A protože se mi těžko loučí s létem, použila jsem všechnu tuhle nádheru na ještě jednu prázdninovou stránku :) Fotku jsem pořídila někdy v červenci u nás na zahradě a je na ní děvčátko mé sestřenice. Má dva roky a je to velká krasavice, takže fotit ji jedna radost. 

Jako podklad jsem použila nádhernou a jakoby akvarelovou čtvrtku s ombre efektem (postupné zesvětlení) s názvem Frozen treat z kolekce Pier od Crate Paper. Původně se mi líbila kvůli zmrzlinovému vzoru, který je z druhé strany, ale po jejím otočení jsem nemohla jinak!


Do spodní části layoutu jsem vystřihla chevronový vzor ze čtvrtky Carousel, opět z kolekce Pier. Ještě před nalepením jsem do pravého dolního rohu natiskla kytičkové razítko Mayberry, bílý inkoust na této čtvrtce krásně vynikl. Razítko jsem doplnila bílými umělohmotnými lístky. 

Na horní okraj čtvrtky pak přišly zbytky - odstřihnutý kousek z chevronu dole, ozdobný pásek na kterém z druhé strany bývá název čtvrtky, a odstřižek ze zlato-kraftové papíru od Studio Calico. 

Pod fotku jsem navrstvila čtvrtku Sunshine opět z kolekce Pier, a kousek ze čtvrtky Rockport z kolekce Atlatic od Studio Calico z červencového Creative kitu.


Nalevo vedle fotografie jsem bílým inkoustem natiskla razítka Hello a Summerime z balíčku Mayberry od AC. Číslovka "2" je pak z červnového Creative kitu, ze čtvrtky z kolekce Hipster od BasicGrey.

Pod vrstvené papíry a do pravého dolního rohu fotky jsem nastrkala ozdoby, které jsem vytvořila rozstříháním hexagonů ze čtvrky Heat wave (jak jinak než Pier - Crate Paper) 


Na ozdobu jsem použila krásné filigránové motýlky - stříbrné i měděné od FabScraps a mezi ně jsem přilepila různobarevné flirty od Darice. 


Pod pravý horní roh fotografie jsem zasunula a přilepila pryskyřicové ozdoby - dva špendlíky od Hampton Art - Sunshine, a bílou kytičku od Kaisercraft.


Pod fotku se ještě vešel journaling napsaný bílým gelovým perem.


A bez čeho tento měsíc nemůže žít VY?

3 komentáře:

  1. Aničko, moc pěkná stránka. A taky nádherné oči malé princezny. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky moc holky! :) Jak říkám, s dobrou fotkou to jde samo..

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover