úterý 10. září 2013

Sketch of the month 9/13

Sketch na zářijovou stránku nám vytvořila LEA a vmáčkla na stránku hned tři fotografie - a to se určitě bude hodit! Pojďte si toky ta vyzkoušet :)

ZÁŘIJOVÝ SKETCH


STRÁNKA PODLE SKETCHE

Na měsíc září jsem si připravila sketch se třemi fotkami. Sice nejraději dělám stránky pouze s jednou fotkou, ale chtěla jsem na stránku umístit více fotek zvířátek ze ZOO Lešná, kde jsem byla na začátku června se synovcem Patrikem (znáte z fotek, nejčastěji scrapuju právě jeho). Musím přiznat, že jsem si pro začátek jako inspiraci vybrala jednu stránku na Pinterestu. Od té jsem sem tak trochu odrazila, 
ale dál už jsem tvořila podle sebe. 


Jako základ jsem zvolila bílou čtvrtku a začala jsem si připravovat puntíkované papíry, které by k sobě vzájemně ladily. Dále jsem postupovala pro mě zcela netradičně tak, že jsem začala vrstvit papíry na sebe, aniž bych je lepila nejdříve na podkladovou čtvrtku. Papíry jsem „odrbala“ (omlouvám se za ten výraz, ale jak jinak to nazvat) ničítkem od Tima Holtze. Zelený puntíkatý jsem ozdobila bordurovou raznicí. 


Fotky jsem podlepila bílou čtvrtkou a vytvořila jim tak tzv. polaroidový rámeček. Spodní části rámečků jsem polepila washi páskami (ta sloní se přímo sama nabízela), chipboardovou šipkou a razítkem naembossovaným na bílé čtvrtce a naprosto skvělými číslicemi ze sady písmenek od Tima Holze.


Připravené papíry s fotkami jsem si umístila na stránku a tužkou si naznačila jejich okraje, abych věděla, kam mám razítkovat. Použila jsem svoji  oblíbenou razítkovací barvu od Hero Arts Soft Olive.


Kapky jsem natupovala černým Distress inkoustem přes šablonu. Protože jsem si na dvou místech špatně otiskla inkoust, tak jsem tyto nerovnosti „musela“ zakrýt zelenými enamelkami, což ale vůbec nevadilo, stejně bych je tam dříve nebo později dala :)


Teprve teď jsem na podkladovou čtvrtku přilepila připravené navrstvené papíry s fotkami. Na závěr už jsem jen stránku dozdobila kovovým tučňákem, chipboardovými šipkami a svorkou (ta je sice z vánoční sady, ale čemu to vadí, když barevně ladí, že).

Doufám, že se vám bude můj sketch hodit a pochlubíte se nám vaší stránkou!

3 komentáře:

  1. Parádny sketch :) Radosť tvoriť podľa neho. Môj layout je na : http://www.flickr.com/photos/101542213@N07/9721348451/in/pool-2124233@N25

    OdpovědětVymazat
  2. Kristínka, parádní! Díky moc za foto :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kristínko, jsem moc ráda, že se sketch líbí. Krásná stránka :-) Děkuji za foto!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover