neděle 29. prosince 2013

PROJECT LIFE kit sneak peek

První PROJECT LIFE KIT spatří světlo světa 1. ledna 2014. 
Začněte spolu s námi dokumentovat svůj každodenní život - začněte tvořit svůj Project life (informace o tom, co je to Project life najdete ZDE)

ukázka z prvního PROJECT LIFE KITU


Pokud si ho nechcete nechat ujít, přihlaste se do našeho kit klubu už dnes! Členství v klubu Vám zaručuje, že budeme mít kit vždy připravený právě pro Vás, a to za nižší cenu než na eshopu. (Členové klubu platí 450 Kč, na eshopu je kit za 550 Kč, a to jen pokud není vyprodaný).

PROJET LIFE CLUB vám každé dva měsíce nabídne 60 originálních PL kartiček, 10 českých kartiček od Papero amo, ozdoby,1 české razítko a výseky od Papero amo (pro naše slovenské zákazníky vše ve slovenštině!)

Na začátku každého druhého měsíce Vám vždy ukážeme nový kit a zašleme fakturu. Kit můžete odmítnout, pokud se Vám to zrovna nehodí. Navíc si můžete užívat spoustu dalších výhod a slev klubu Papero amo! 

Výhody klubu a ostatní informace najdete ZDEjak klub funguje Vám povíme TADY.
Přihlásit se můžete kdykoliv. Jako první Vám zašleme aktuální kit, pokud není vyprodaný (po domluvě s Vámi).  Přihlaste se ještě dnes na www.paperoamo.cz

přihlásit se do kit clubu

SPECIÁLNÍ AKCE 
datumové / písmenkové razítko v hodnotě 429 Kč ZDARMA 
při předplatném na 6 kitů (jeden rok) 
Akce platí do 31.12.2013

3 komentáře:

  1. Přestože s vámi do Project Life nepůjdu (,,starého psa..." - znáte to ;)...), tak vám držím palce. Píšu to hlavně proto, že oceňuju vaši práci s ČESKÝMI nápisy a razítky. Vím dobře, že angličtina pro spoustu lidí není problém a jsem schopna často ocenit její nenahraditelnost, ale přesto mne těší a hřeje u srdce, že ctíte český jazyk a tím ho vlastně bráníte. Moc si toho vážím. Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Peti! Je to tedy někdy trochu výzva, vymyslet věci v češtině tak, aby zněly tak skvěle jako jejich anglické ekvivalenty, ale to ti nemusím vykládat :)) Máme radost!

    OdpovědětVymazat
  3. Je to fakt krásné, ale je pravda, že to kartičkování mě zatím taky nechytlo, project life si dělám do velkého diáře a těžko se mi přechází na jiný formát :(.
    Ale kdyby náhodou zbila jedna ta krásná abecedka, to by se mi moc líbilo! :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover