sobota 18. ledna 2014

Milé zákaznice...

Vylosovali jsme si pár našich skvělých zákaznic, které jsou součástí naší klubové rodiny a požádali je o krátký rozhovor - u nás jste hvězdy všechny! Seznamte se...


Jméno nebo přezdívka: IVA SOHROVÁ

Něco o mně: Je mi 28, pocházím a žiju v Šumperku, kde mám svoji zubní ordinaci. Scrapbook jsem poznala v roce 2010 a hrozně nadchl, ale trvalo, než jsem nějak začala :-D když si nepatlám tak mě baví jóga, četba, korálky, fimo, malování na trička.

Neoblíbenější kit PA: Zatím jsem měla možnost poznat jen 3, takže asi ten poslední prosincový.




Proč miluješ PA :)  Líbí se mi vaše pružnost ohledně blogu....každý den nějaký příspěvek, každý týden nový DIY projekt, seznamování s jinými designery a pro nás nová inspirace, úplně jiný sortiment zboží na eshopu a hlavně měsíční kity jsou úžasný.

Nejoblíbenější projekt vytvořený z kitu: Mám nejvíc ráda podzimní stránku z říjnového kitu, tam mě bavilo vytváření pozadí.







Jméno nebo přezdívka: MILENA KOUŘILOVÁ

Něco o mněJmenuji se Milena Kouřilová a scrapbooku se věnuji asi tři roky.Práce s papírem je pro mě relax a uspokojení ze seberealizace.
Tvořím hlavně třicítkové stránky a přáníčka pro rodinu a známé.V poslední době jsem se nadchla pro Project life a chtěla bych si ho v letošním roce vyzkoušet.Kromě práce s papírem mě baví i fotografování, ale v tom mám ještě velké mezery a ráda bych se zdokonalila. Již od vzniku internetového obchodu Papero Amo jsem jeho zákaznicí a členkou creativ clubu.




Neoblíbenější kit PA: Mezi mé nejoblíbenější kity patří srpnový creativ kit, který je pro mě plný sluníčka, vody, písku a skal. Samozřejmě jsem si k němu "musela" dokoupit papíry navíc. :-)

Proč miluješ PA :)  Do obchodu Papero Amo se velice ráda vracím, protože zde vždy naleznu nové a zajímavé věci a jejich blog je pro mne velkým zdrojem inspirace.Majitelkám obchodu přeji hodně spokojených zákaznic a design teamu spousty kreativních nápadů.

Nejoblíbenější projekt vytvořený z kitu: K 1. výročí Papero Amo jsem vytvořila stránku ze srpnového kitu.


  Jméno nebo přezdívka: MONIKA PESTROVÁ

Blog: Scrapbooking od Moniky - www.scrapbooking-od-moniky.blogspot.cz

Něco o mně: Je mi 34 let, jsem vdaná a máme 2,5 letého chlapečka, se kterým jsem v současné době na mateřské dovolené. A právě narození našeho syna mně postupně přivedlo ke scrapování. Stále jsem přemýšlela, jak uchovat ty výjimečné okamžiky a na internetu jsem narazila na scrapbooking ... to bylo koncem roku 2011.

Jsem narozena ve znamení Vodnáře, a tak snad právě proto mám ve vínku tvořivost, originalitu a život "s hlavou v oblacích". Mé kancelářské povolání je na míle vzdáleno od světů, které mám tak ráda a těmi jsou hudba, Mary Kay a scrapbooking (ne nutně v tomto pořadí :-)). Ve svém volném času, kterého nemám moc nazbyt se kromě rodiny věnuji papíru, svým úžasným zákaznicím a zpěvu. A já jsem velmi vděčná za to, že mám možnost dělat to, co mně skutečně baví a co mám ráda.
Své scrap projekty tvořím převážně po večerech a někdy i přes poledne, když mi syn usne nebo když má slabší chvilku a zabaví se sám :-) Nemám vyhraněný styl tvoření. Líbí se mi jak mixed media projekty, tak projekty čisté, moderní i vintage styl. Pokud bych si ale měla vybrat jen jeden z nich, byl by to čistý a moderní styl, který tak nějak asi k této době patří a který se mi osvědčil i v projektech Project Life.

Neoblíbenější kit PA: Můj nejoblíbenější kit byl ten prosincový :))

Proč miluješ PA :) Není to sice tak dlouho, co jsem objevila e-shop a blog Papero amo, ale hned jsem si ho zamilovala! Někdy zkrátka nemáte jeden konkrétní důvod, proč je vám něco sympatické ... líbí se mi styl produktů, které PA má, vstřícnost Pavlínky i Aničky, krásné projekty, které Design tým PA vytváří, jednotlivé rubriky na blogu a samozřejmě měsíční výzvy, kterých se nadšeně účastním :-) 

Nejoblíbenější projekt vytvořený z kitu: Mým současným nejoblíbenějším projektem vytvořeným z kitů PA je listopadová stránka "Babí léto", na kterou jsem použila materiál z listopadového Creative a Simple kitu.


 Jméno nebo přezdívka: MARKÉTA  - SCREBLA

Bloghttp://screblascrap.blog.cz/ - nějak nestíhám psát :-((

Něco o mně Jsem máma na plný úvazek, sestřička na částečný a scrapbookářka celým srdcem. Už jsem někde psala, že den, kdy jsem scrapbook objevila, slavím jako druhé narozeniny. Strašně mě to baví, naplňuje ( na rozdíl od mé peněženky :-))  ) , přinesl mi spoustu nových kamarádek a přítelkyň, úžasných zážitků a probdělých nocí. A těším se na všechno, co mi ještě přinese :-)) 



Neoblíbenější kit PA: Všechny jsou krásné :-)) ale nejvíc jsem užila květen a červen

Proč miluješ PA :) Jste jiné, čisté, milé, originální, prostě skvělé :-)) Vždycky zírám, co se dá ještě vytvořit a použít :-))

Nejoblíbenější projekt vytvořený z kitu: Stránka s Ájou z červnového kitu.









Jméno nebo přezdívka: DENISA

Blog: Zatím nemám, ale je v plánu.

Něco o mně:  Jmenuji se Denisa. Jsem angličtinářka ze Severní Moravy. Momentálně na MD. Scrapuji od loňského léta. Postupně zkouším různé styly. Hodně mě baví mixed media a teď mám zrovna cákavé období :-) Některé LO jsou k vidění na scrapbook.com, jiné v pinterest galerii. 

Neoblíbenější kit PANejoblíbenější kit od Papero amo je ten listopadový.


Proč miluješ PA :) Papero mám ráda, neb je tu spousta nápadů a inspirace, kity jsou různorodé a vždy příjemně překvapí. Servis je tu perfektní. Moc mě baví Vaše challenge. Už se těším na nové členky design teamu a jejich projekty a vůbec na vše nové na blogu. 

Nejoblíbenější projekt vytvořený z kitu: Mám nejnověší LO z prosincového kitu.







DĚKUJEME!

5 komentářů:

Pin It button on image hover