pátek 28. února 2014

DIY Project life karty

Dnešní inspirativní návod na Vaše vlastní PL kartičky si pro nás připravila SILVIE. A až si vyrobíte svoje vlastní, možná si je s Vámi i vymění! :)

PROJECT LIFE KARTIČKY


Už nám končí druhý měsíc a všechny máte určitě Project Life v plném proudu a vlastníte stoletou zásobu kartiček různých rozměrů, barev a motivů. Všechny ty kartičky od Becky a všech ostatních výrobců jsou přece úžasné a krásné a stylové a každá je musíme mít.

Já ale nedám dopustit na kartičky, které si vyrobím sama. Ať už v počítači nebo ručně. Protože vlastní kartičky budou jen vaše a nikdo nebude mít stejné!

Je to jednoduché a rychlé. Často se mi stane, že se mi chce strašně moc scrapovat, ale nemám čas rozdělávat nějaký větší projekt.



Tak prostě vezmu nějaké zbytky papírů, ozdobičky, abecedy, svůj super Beckyzakulacovač rohů, nějaké fixy a jen tak narychlo vytvořím pár kartiček, které pak přidám ke své sbírce.

Určitě na to skvěle využijete tohle pravítko, podle kterého se nejen skvěle řeže, ale je taky v těch správných jednotkách a vy si velice rychle naměříte třeba kartičku 4x3 palců.

A pokud jste si ještě nepořídili tu skvělou věcičku na řezání kulatých rohů, zkuste si pomoc jednoduchou geometrickou pomůckou ze zadu papíru. Vzdálenost os a poloměr kružnice si někam napište a můžete si kartičky a fotky ostřihnout vždycky na stejný rádius.




Tak co, inspirovali jste se?

Já tyhle kartičky poslala svojí sestře jako dárek. Možná by nás to bavilo ještě více, kdyby jsme si kartičky vyrobili navzájem a vyměnili. Nabízím se jako dobrovolný kartičkový vyměňovatel. Takže pokud by měl někdo zájem, napište mi do komentářů mail a můžeme se domluvit.


A vy co si chcete svoje kartičky nechat pro sebe, aspoň nám je ukažte v naší galerii na Pinterestu.

5 komentářů:

  1. také jsem za individualitu, kreativní přístup bude vždy vítězit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Silvie, karty jsou krásné. V Project life (zatím :-)) nejedu, ale ráda s kýmkoliv vyměním ATC kartičky, které mě moc baví přesně v okamžicích, kdy není tolik času... Můj e-mail je hanka.mohylova@centrum.cz.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Silvi, kartičky mas super!! Ja bych taky sla do vymeny ATC. Kdo by chtel, klidne napiste na mail denisa.hybl@seznam.cz Tesim se. Denisa

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Silvie, úplně úžasné - nápad i zpracování, tvoje příspěvky jsou super. Ráda se do výměny přidám také, jen nevím, jaké jsou podmínky. Jaaja

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud byste se chtěli zapojit do nějaké výměny ATC, tak Iriska zrovna pořádá jednu cestovatelskou: http://iriska-irena.blogspot.cz/2014/03/cestovatelske-atc-karticky.html
    Ale pokud by Jaaja měla zájem o výměnu přímo kartiček na PL, určitě mi napiš na mail, protože já se ti nemám jak ozvat :-(

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover