pondělí 31. března 2014

Challenge 4/2014

 JARO V MÝCH BARVÁCH
Olga Helge


Po zimě, která nebyla, se ze všech stran tlačí jaro. Z kulisy televizního vysílání na mne vypadl reklamní slogan: „Jaro ve vašich barvách“ A bylo rozhodnuto o tématu další CHALLENGE.

A protože k jaru patří i tradice, rozhodně je neopomeneme. Koupit si něco nového na sebe, aby nás nepokakal velikonoční beránek, je tradice více než příjemná. A dostáváme se k podmínce: použijte na svém projektu barvy a motiv vašeho nového kousku šatníku. Může to být cokoliv: zajímavý detail s prošíváním či knoflíky, vzor  či struktura látky, …jistě vás něco napadne. Nezapomeňte  vyfotografovat, co vás inspirovalo, a pošlete spolu s projektem.

ZADÁNÍ

Vytvořte stránku, přání nebo jiný papírový projekt:
  • Téma:  „Jaro ve vašich barvách
  • Podmínka: barva, motiv či vzor z nového kousku šatníku
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do 27. dubna do 18 hodin na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny ještě 27.4. a vítěze vyhlásíme 29.4. 2014

VÝHRA




PROJEKT PODLE ZADÁNÍ

Základ mého šatníku tvoří černé oblečení, barvy jsou hlavně na doplňcích, občas si ale pořídím něco výraznějšího. Na první pohled mne takhle zaujala halenka s grafickým květinovým motivem se svěží jemně zelenou a fuchsiovou barvou. S černou a bílou ideální jarní kombinace.


Hned mne napadlo využít motiv na pozadí stránky. Barevně se hodil k momentce z parku, Naše Eva si vychutnává sluníčko, hlavu plnou prasátek od flitrů na triku…Nejprve pár jemných čar tužkou, gelatos neonově žlutozelené barvy a pink, podmalba akvarelovými barvami. Po zaschnutí otisky razítky černým Staz-o-nem, dokreslení obrysů a detailů kaligrafickou fixou, znovu domalba…minivisačky, washi pásky s textem a srdíčková, nápis je černá pěnová abeceda.


4 komentáře:

  1. Super zadání!! Že bych se po delší době zase zúčastnila? ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvoje projekty se mi moc líbí, takže se těším, že zase něco hezkého od tebe uvidím!

      Vymazat
    2. Díky moc za chválu, snad tentokrát challenge stihnu ;)

      Vymazat
  2. No tak koukám, že si kvůli scrapu budu muset jít ještě koupit něco nového na sebe :-DD

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover