čtvrtek 27. března 2014

Pozvánky, jaké se hned tak nevidí - oslavenec má 100!

Dostaly jsme krásnou zakázku! Byla radost si s ní vyhrát. Vyráběli jsme pozvánky na oslavu stých narozenin jednoho neuvěřitelného děduly. Zadání bylo celkem jasné. Pozvánka by měla být  taková jako samotný oslavenec: chlapská, ne moc okázalá  a především vtipná. Ale přece jen, jak často slavíte stovku! Takže slavnostní punc nemohl chybět.

Na začátku byl nápad najít světové zajímavosti, které se udály v roce narození oslavence, tedy v roce 1914. Třeba, že "nám zabili Ferdinanda" a začala první světová válka, že byla patentovaná gramofonová deska a nebo že byl naposledy spatřen Jára Cimrman.


Pro pozvánku jsme vybrali krásný papír v přírodní barvě s texturou, aby co nejvíce připomínal staré časy. Font písma, které se tisklo digitálně, byl také dobový. 


Letopočet na přední straně jsme vysekli a dovnitř pozvánky vlepili kartu s bohatým zlatým embosováním, které pak číslice na před straně zdobí.


Takže dědo, všechno nejlepší!
A pro ty, kteří dočetli až sem něco pro pobavení: dědeček je sice velice fit, naprosto soběstačný, ale zrak dosluhuje. Tak se byl poptat, jestli by neměl nárok na speciální čtecí lupu. Řekli, že mu že ano, ale že příspěvek na zdravotní pomůcky lze čerpat jednou za pět let. A on na to, že to radši ještě počká, aby si to zbytečně nevybral. Tak takového mám dědulu :) Pavlína 

6 komentářů:

  1. Velice nápadité! Pozvánky se moc povedly! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné pozvánky. A hlavně - krásný věk.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné pozvánky, opravdu profi, a krásné provedení! Dědovi hodně zdraví a humoru do dalších let :-) Tomda

    OdpovědětVymazat
  4. Povedené pozvánky, zajímavý nápad a dědečkovi Hip, hip, huráááá! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak toto je iná paráda!!!! Nádherné pozvánky a krásny vek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Takové bych taky brala, decentní, mužské a stylové! Šikulky!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover