úterý 4. března 2014

Ukázka z workshopu s A. M. Wolniak v Praze

WORKSHOPY UŽ SE BLÍŽÍ!

Workshop s AMW se nám už blíží, a tak se dnes můžeme podívat na malé ukázky toho,
 co budeme dělat! 


"V obou workshopech Vás naučím, jak pracovat s barvami na vodní bázi - s akvarelovými barvami, tekutými razítkovacími barvami, rozmývatelnými pastelkami, gelatos a spreji. Ukážu Vám jak vytvořit efekt akvarelových map, jak kombinovat vrstvy a jak pracovat s různými odstíny barev. Spolu si vytvoříme jeden celý layout - jemný, něžný a barevný."

UKÁZKY Z WOKRSHOPU






Budete potřebovat:

"Černobílou fotografii / já jsem na layoutu použila skoro čtvercový formát, ale můžete si přinést fotografii orientovanou na šířku i na výšku. Kompozice jsou flexibilní, takže určitě najdeme to nejlepší řešení pro jakoukoliv fotografii. Pamatujte na to, že by fotky neměli být moc tmavé, já preferuji spíše světlejší fotografie.

Nezapomeňte taky na základní pomůcky jako jsou nůžky, lepidlo a oboustrannou lepící pásku.
Prosím přineste si jakékoliv barvičky na vodní bázi, které máte doma - můžou to být vodové barvy, akvarelové barvy, inkousty, gelatos, ecolines, akvarelové pastelky, spreje - cokoliv co máte doma. Budete potřebovat dva malé štětečky, jeden velký hladký štětec, a jeden tupovací štětec, tužku, černou tenkou fixu. Pokud máte doma pěnové lepící polštářky, přineste si je taky.
Snad jsem na nic nezapomněla :)"

Pozn.Účastnicím kurzu budeme posílat samostatný email o tom, co si mají přinést :)


přihlásit se do kit clubu

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover