sobota 22. března 2014

Worshopy v Praze a dárky pro Vás!

Dnes pro Vás máme článek od AMW k blížícím se workshopům v Praze. Přihlášení účastnící dostanou navíc email s detailními instrukcemi. Těšíme se na Vás!


ANNA-MARIA WOLNIAK V PRAZE

Ahoj:) Už jen dva týdny zbývají do našeho setkání v Praze! Jestli jste si do teď nezamluvily místa na workshopech, máte ještě možnost - zbylo nám ještě pár volných míst :) Všichni studenti obdrží navíc speciální dárek od Studio Calico! 

MINI ALBUM WORKSHOP


Během tohoto kurzu si vytvoříme mini album o velikosti 15x15 cm. Hlavní barvy projektu budou ZELENÁ a MODRÁ s dřevěnými elementy. Ukážu vám, jak pracovat s vodou rozmývatelnými barvami, inkousty, gelatos, akvarelovými barvami a gessem. Budete si moct vytvořit několik LETTERPRESS tisků se speciálními letterpress barvami a šablonami od Studio Calico! Představím vám tuto techniku a ukážeme si, jak to všechno funguje. Budeme pracovat s mnoha skvělými materiály, které pro vás máme připravené od Studio Calico, October Afternoon a Studio Tekture!

ukázky Mini alba od AMW







BUDETE POTŘEBOVAT

- dva malé jemné štětce, jeden tvrdší štětec, tužku a černý tenký fix, pravítko
- nůžky, lepidlo které nejčastěji používáte, oboustrannou lepící pásku, pěnová samolepící kolečka (čtverečky)
- jakékoliv barvy rozmývatelné vodou - akvarelové barvy, vodovky, tekuté inkousty, gelatos, ecolines, akvarelové pastelky, spreje - cokoliv co máte doma. Anna-Maria vás naučí pracovat s vašimi materiály! Album budeme tvořit v odstínech modré a zelené, takže jakékoliv barvy v těchto odstínech jsou vítány.
- můžete si donést i razítkovací polštářky v těchto barvách, nebo Vaše oblíbená razítka.
přihlásit se do kit clubu


MIXED MEDIA LAYOUT WORKSHOP



V průběhu tohoto workshopu si vytvoříme něžný a jemný layout, a celá stránka bude velice ženská, budeme pracovat s barvami jako je RŮŽOVÁ, ORANŽOVÁ a ŽLUTÁ, s květinovými motivy.

Budeme trénovat práci s barvami, inkousty a jinými médii, které si přinesete s sebou. Naučím vás pracovat s vašimi vlastními materiály. Pak si vytvoříme samotnou stránku, která bude jednoduchá, jemná a budeme hodně pracovat s vrstvením a akvarelovým efektem na gessu. Budeme malovat, cákat a doodlovat! Ukážu vám, jak co nejlépe vytvořit akvarelový efekt. V balíčku najdete úžasné papíry od Studio Tekturek, abecedu od October Afternoon a dřevěné výseky od Scrapiniec. Některé výseky budou v českém jazyce! Doufám, že se vám budou líbit :)



BUDETE POTŘEBOVAT

- dvě černobílé fotografie (na kurzu vybereme, která bude pro vaši stránku lepší). Anna-Maria na své ukázkové stránce použila čtvercovou fotografii, ale vy si můžete donést jakýkoliv formát (max. velikost však 10x15 cm). Fotky by neměly být příliš tmavé.
- nůžky, lepidlo které nejčastěji používáte, oboustrannou lepící pásku, pěnová samolepící kolečka (čtverečky)
- jakékoliv barvy rozmývatelné vodou - akvarelové barvy, vodovky, tekuté inkousty, gelatos, ecolines, akvarelové pastelky, spreje - cokoliv co máte doma. Anna-Maria vás naučí pracovat s vašimi materiály!
- dva malé jemné štětce, jeden tvrdší štětec, tužku a černý tenký fix na journaling.

přihlásit se do kit clubu


VÝHRA NA WORKSHOPU


Na workshopu budeme losovat o sponzorský dar od firmy Garn und Mehr! Hrát se bude o dárkovou sadu tří špulek krouceného provázku (3 x 45 m) v jarních pastelových barvách a parádní dřevěné krabičce! Každý navíc dostane vzorky provázků k tvoření zdarma.




SPECIÁLNÍ DÁREK 

Pro účastnice obou kurzů jsme připravili originální DÁREK. Pro ty, kteří se přihlásili (popřípadě se ještě dohlásí) na oba dva workshopy, máme krásnou, bavlněnou zástěru Papero amo!



PŘIHLASTE SE JEŠTĚ DNES a užijte si spolu s námi den plný tvoření a zábavy!

přihlásit se do kit clubu

1 komentář:

Pin It button on image hover