úterý 22. července 2014

Technika by... Silvie

Co takhle zkusit do svých projektů vnést trochu tajemství?! Určitě vás napadne jak tuhle techniku zajímavě využít. Mě osobně se strašně líbí nápad darovat poukaz se stíracím překvapením třeba jako přání k narozeninám, nebo prostě jen tak. Protože máte nejlepší sestru na světě a chcete ji udělat radost.


A nejlepší na tom je, jak je to jednoduché. Nachystejte si nějaký koncept. Třeba tři kolečka, do kterých napište tejné sdělení a plochu pak zamalujte bílou voskovkou (pokud jste stejný umělec jako já, doma bez voskovky, nějak tam ten vosk prostě dostaňte, třeba ze svíčky).

Teď to zatřete akrylovou barvou. Metalická bude vypadat stylově, přesně jako na stíracím losu. Trochu ji nařeďte jarovou vodou, aby se pak ještě lépe dala seškrábat. Nechte zaschnout a přidejte případně další vrstvu, aby byl nápis pořádně skrytý.

A já už se těším, co zajímavého u nás na pinterestu uvidím!

3 komentáře:

  1. Holky super...dlouho vymýšlím jaké opět udělat jmenovky na dárky pod stromek a tohle je super...nalepím k tomu i na každou korunu a rozdávání bude hned veselejší :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Prima způsob použití na přání, díky také za nápad použít jako rezistentní vrstvu vosk.
    Dovolím si přidat ještě jednu možnost: kromě vosku funguje jako krytí textu také izolepa. Vyráběla jsem takhle stírací losy na III. sraz u Kukače a klaplo to.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover