sobota 13. září 2014

Trend(y)...Denisa

Trend(y) DŘEVĚNÉ


Pomalu, ale jistě, se nenápadně blíží chladné podzimní dny a tak se ptám „Jak jste na tom s dřevem?“ Žádnou paniku, nečeká Vás odborný článek o topné sezóně, nýbrž čtení o jednom z nejžhavějších letošních trendů ve scrapbookingu. Zcela jistě už správně tušíte, že řeč bude o motivu dřeva, který je dnes stálicí na scrapbookovém nebi. Vídáme ho teď snad úplně všude. Návrat k přírodě je nyní „in“ a tak se není čemu divit. A ať už dáváte přednost vymazleným clean and simple stránkám nebo si rádi zašpiníte ruce mixed médii, tomuto trendu podlehnete dříve či později i vy. Na trhu je k mání nepřeberné množství překrásných čtvrtek, nádherných razítek, washi pásek a šablon s tímto jedinečným přírodním prvkem. Určitě jste zajásali (jako já) nad srpnovými kity od Papero amo. Oba nádherně voněly dřevem. Pokud jste do nich ještě nestihli střihnout nebo jen  čekáte na tu správnou porci inspirace, neváhejte a nechte se unést:

Pascale B


Michaela Paličková

galerie Two peas in a bucket

galerie Studio Calico

Becky Williams

Jen namátkou - Prima Marketing a Tim Holtz uvedli na trh krásné šablony k vykouzlení textur na Vašich projektech, Hero Arts a Lawn Fawn zase potěšili milovníky razítek. A samozřejmě ani fanoušci PL  letos nepřišli zkrátka a třeba  Simple Stories pro ně vytvořila nádherné hravé dřevěné kartičky v různých sadách. Stačí si jen vybrat, co srdce ráčí a peněženka dovolí.


Tak co? Už jste si vybrali? Kdo by si rád rozšířil své zásoby o nádherné „dřevěné“ papíry a razítka, má jedinečnou příležitost zde: 



No a pokud už doma máte nějaký ten „dřevěný“ výtvor a jste na něj právem pyšní, neváhejte a pochlubte se s ním v naší Pinterestové galerii. Už se na ně moc těšíme! 

Tvoření a „dřevu“ zdar!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover