pátek 10. října 2014

DIY doodling a washi pásky

DOODLING A WASHI PÁSKY
Lea

V dnešním pravidelném pátečním DIY si trochu “zadůdlíme” :-). Doodling určitě všichni znáte a taky víte, že jej můžete kombinovat s razítkováním. Ale zkoušeli jste spojit doodling s washi páskami? 
Co budeme potřebovat:
bílou hladkou čtvrtku
různé druhy washi pásek
černé tenké pero - popisovač



Připravte si bílou hladkou čtvrtku v potřebné velikosti. Já jsem měla v plánu vyrobit přáníčko, takže jsem si uřezala čtvrtku o 2 cm menší než je přáníčkový základ. Na tuto čtvrtku si libovolně nalepte vybrané washi pásky tak, aby mezi jednolivými páskami vznikly mezery. Já jsem při lepení využila centimetrovou podložku. Znáte mě… ani o milimetr nakřivo :-). Washi pásky, které přečnívají přes okraj si zastřihněte nůžkami.




No a teď už si důdlete a důdlete podle vlastní fantazie až k vaší úplné spokojenosti :-).





Až budete mít hotovo, nalepte si čtvrtku na přáníčkový základ nebo jiný podklad nejlépe bílý, který by měl být o něco větší.



A nadůdlete si rámeček. Ten můžete nechat tak jak je nebo si jej můžete vybarvit. Pokud budete důdlit na přáníčkový základ a použijete alkoholové fixy, tak nezapomeňte, že se vám propijí.


A máte hotovo! Já jsem si přáníčko ještě doplnila silikonovým razítkem Papero amo naembosoovaným na černou čtvtku a enamelovým srdíčkemZa každou cenu nemusíte vyrábět přáníčko. Takto si můžete vyrobit podklad na scrapbookové stránce nebo kartičku do project life.

4 komentáře:

  1. To je naprosto úžasný nápad!! Dokážu si v tomto duchu představit i vánoční přáníčka. Určitě vyzkouším :-) (jen nevím kdy, když mám "pracovnu" v krabicích na zemi :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji! Ale to ne jáá... to Pinterest! Věčný zdroj nápadů a inspirace :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover