pátek 7. listopadu 2014

DIY neviditeľné rámy

NEVIDITEĽNÉ RÁMY na layouty a iné dekorácie
Lucia Barabas

Dnešný DIY je asi najkratší a najjednoduchší aký som kedy vymyslela – a predsa celkom užitočný. Ja sama mám takýchto rámov vyrobených už zopár a scrapbookové layouty už visia aj po stenách. Hádam sa vám tento návod hodí aj vám : ) A navyše recyklujeme!

Potrebovať totiž budeme len balenie z kitu Papero Amo! Kartón, priesvitný obal, nožnice a zošívačku.

1. Z kartónovej obálky vystrihneme štvorec o rozmere 30x30 cm (ak si chcete zavesiť nejaký iný výtvor, vystrihnite si požadovaný rozmer) a z priesvitného obalu štyri pásiky – dajme tomu že pre rozmer 30x30cm budeme potrebovať pásik veľkosti 6x20cm.


2. Každý z týchto pásikov po jednom pripevníme na rok kartónu – ohneme ako na obrázku 


3. ... a zahnutý okraj zozadu prispinkujeme. Nevadí, že spinky bude vidieť, pretože layout zakryje celú kartónovú plochu. Spinkujeme samozrejme len zahnutý okraj o kartón, predná časť priesvitného obalu musí zostať voľná.



4. Zopakujeme pre všetky štyri rohy kartónu a rám máme hotový : ) Môžeme ho na stenu nalepiť alebo naň pridať háčik alebo povrázok a zavesiť. Stránky si tak môžeme striedať a meniť za novšie (na druhom obrázku dole sú ďalšie dva rámy, kde som namiesto priesvitného obalu použila vellum papier).



Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover