pátek 19. prosince 2014

DIY balení dárků

INSPIRACE PRO BALENÍ DÁRKŮ
Irena Vohlídková

Vánoce jsou asi nejvíce „slaveným“ svátkem z celého roku. I když si dáváme dárky k narozeninám, svátku nebo jen tak, největší pozornost věnujeme zabalení dárků vánočních. Připravila jsem dáreček pro mou kamarádku a vymýšlela jsem, jak originálně zabalit. Volba padla na klasickou skleničku od přesnídávky, kterou jsem upravila, a obal byl na světě :)  


Budete potřebovat

- skleničku s víčkem
- embossovací médium, embossovací prášek bílý a zeleně třpytivý
- akrylová bílá barva
- krycí páska
- horkovzdušná pistole, štětec
- ozdoby


Nejprve skleničku zakryjte krycí páskou tam, kde nechcete, aby byla embossovaná. Zvolila jsem okraj, aby nebyl problém se zavíráním.


Vezměte skleničku do ruky, pomocí embossovacího polštářku ji celou po obvodu natupujte a posypte bílým práškem. Použijte samozřejmě prášek, který se vám barevně hodí. Embossovala jsem celou plochu, aby nebyl vidět obsah :)

POZOR – sklo se pomalu zahřívá, takže samotné embossování trvá déle, ale o to déle také sklenička chladne. Nechlaďte jinak než na vzduchu, aby vám sklo neprasklo.


Použijte další vrstvu prášku, třeba se třpytkami, když jsou ty Vánoce :)



Víčko natřete bílou akrylovou barvou.


Zbývá už jen dozdobit, to je na vaší fantazii. Použila jsem výseky, samolepicí kamínky, stuhy a také washi pásku. Do takto připravené skleničky můžete dát drobné dárky, které nejdou až tak dobře zabalit do správného geometrického tvaru :)


Přeji vám krásné Vánoce a pod stromečkem ať najdete spoustu dárečků v originálních obalech!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover