pondělí 29. prosince 2014

LUCIA BARABAS

AHOJ LUCI!


S koncem roku 2014 se s design teamem loučí naše skvělá kamarádka LUCIA BARABAS. Lucka byla v design teamu Papero amo od samého začátku a byla nedílnou součástí naší scrapbookové rodiny. Její úžasně elegantní stránky, které vytváří s neuvěřitelnou lehkostí (a rychlostí!:)) inspirovali mnoho našich zákaznic a pomohli jim dopracovat se k vlastnímu tvoření. Od nového roku se Lucka chce více věnovat vlastní práci a grafickému designu - a my jí držíme palce! Můžete se těšit na aktuality o Lucčině práci a určitě ji jako hosta budete i nadále vídat na našem blogu.


Jestli byla Lucka i vaší inspirací, můžete jí napsat vzkaz do komentářů a poděkovat jí tak za úžasnou práci, kterou pro nás s láskou dělala.

♥♥♥ DÍKY ♥♥♥

8 komentářů:

  1. Milá Luci, tvé projekty mne od samého začátku fascinovaly svou jednoduchostí, elegancí a něžností. Rozhodně zůstanu tvou věrnou příznivkyní a budu sledovat tvůj blog. Děkuji za tvé příspěvky a všechnu práci, kterou jsme měly možnost na blogu PA sledovat! Ať se ti daří!!

    OdpovědětVymazat
  2. Lucinko, Tvůj styl je tak jedinečný. Děkuji za všechnu inspiraci a přeji ať se i nadále daří!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Lucinko, přeji ti v další životní a pracovní etapě života hodně úspěchů. Tvoje stránky byly pro mne vždy velkou inspirací. Tvůj "rukopis" byl vždy ihned poznatelný a u každé stránky jsem si říkala, že ji určitě musím liftnout. Stále budu k tobě po očku nahlížet na blog. Děkuji za možnost se seznámit alespoň virtuálně.

    OdpovědětVymazat
  4. Lucka, veľa šťastia, ja tiež zostávam tvojim skalným fanúšikom na blogu a teším sa na nové projekty :)

    OdpovědětVymazat
  5. Lucka, ani ti nemusím hovoriť, ako veľa pre mňa tvoja práca vždy znamenala a ako skvelo si vedela inšpirovať a nakopnúť k tvorbe :) Z hocičoho si urobila niečo krásne a veselé. Budeš mi chýbať tu na PA, ale blog, FB a Pinterest sledujem stále, takže ťa nestratím z očí. A prajem veľa veľa úspechov v ďalšej práci a nech sa Ti splnia všetky sny ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Luci, tvé stránky jsou nádherné, mám ráda lehký čistý styl, je to taková duševní koupel, dívat se na tvou práci. Ať se ti daří!

    OdpovědětVymazat
  7. Dakujem vam z celeho srdca za krasne slova! Velmi vela pre mna znamenaju :) A PA dakujem za to, ze mi dali moznost byt ich sucastou :) No a vsetkym vam prajem uzasny 2015 plny kreativity a lasky :) xxx

    OdpovědětVymazat
  8. neee, neee, Luci, tak tvoje prispevky mi tu budou hodne chybet!!! jednoduche, ciste, krasne!! tvuj styl je nezamenitelny!! jeste ze mame ten internet a muzeme te nadale sledovat! preji ti moc uspechu v designu, koukala jsem, ze delas opravdu zajimave veci!! Paa j.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover