úterý 17. února 2015

CARDMAKING day

PROJECT LIFE PŘÁNÍ
Jana B.

Také vám „přebývají“ PL kartičky, ale nechcete je poslat dál? Vytvořte si z nich minialbum nebo netradiční přání nebo obojí v jednom. Pro menší valentýnskou radost jsem si vybrala několik kartiček ze sady Midnight od BH:




Vyřízla jsem si motiv srdce na třech kartičkách (pracuji obyčejným odlamovacím nožem, ale skalpel bude jistě přesnější a jednodušší) a titulní kartičku jedním výřezem ozdobila. (Tady bych chtěla vyzdvihnout mé valentýnské zaměření, neboť  v tomto návodu uvidíte asi největší množství srdíček, jaké jsem kdy na svém projektu použila.) Vyříznutá srdíčka jsem vyplnila našimi fotkami. 




Obdélníkový pás z obyčejného kancelářského papíru slouží jako spojovací materiál pro harmoniku (pokud jsou rohy kartiček zaoblené, udělejte obdélník užší). Poté již stačí nalepit jednotlivé kartičky a dát si při tom pozor, kde chcete mít líc a kde rub leporela. 





Pod poslední kartičku jsem připevnila dekorační šňůrku
kterou lze celou harmoniku svázat. 




Konečným krokem je zdobení (vzhledem k uzavíratelnosti alba bych nevolila příliš mnoho 3D dekorací) a vepsání textu s nějakou hlubokou myšlenkou ...





Vykouzlíte také něco ze svých PL přebytků? Pochlubte se v naší Pinteresové galerii.

12 komentářů:

  1. Tak to je skvělý nápad, moc hezky to všechno ladí! Asi bych se sama vyhnula srdíčkům,ale třeba pár fotek s dovolené s kamarádkou místo přáníčka v takovéhle harmonice by mohlo mít úspěch. Já svoje přebytky často přidávám na dárky jako jmenovky nebo je používám v diáři.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prima! jmenovky jsou paradni vyuziti! neni nad PL karticky, ze :)))

      Vymazat
  2. skvelý nápad, veľmi dobre to vyzerá!

    OdpovědětVymazat
  3. Super nápad! Konečně můžu upotřebit všechny ty malé kartičky .... PRODÁM malá leporela ... budu jich mít tak 450 :-D Super návod, Jani :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelý nápad na drobný darček alebo pamiatku ;) Ďakujeme, Janka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá drobnost, univerzálně použitelná. :)

    OdpovědětVymazat
  6. veľmi sa mi páči to farebné prevedenie. perfektne skombinované :-))

    OdpovědětVymazat
  7. jeee, holky, moc dekuji, jsem rada, ze inspirovalo ... hihi, Moni, 450 minialbumu :))

    OdpovědětVymazat
  8. Je to super! a díky za inspiraci, kamarádka hnedle dostane mini leporelo :) Jen se mi nedaří mít ty kartičky totálně stejné :D ale to se ztratí ve finálním stínování, nebo jak bych to nazvala :o) Dík!!! Dorka

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover