čtvrtek 12. února 2015

Narozeninová challenge!


CHALLENGE

ZADÁNÍ

Vytvořte přáníčko nebo PL kartičku 
  • Téma: “Narozeniny Papero amo”
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 17. 2. 2015 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 18. 2. a vítěze vybere generátor náhodných čísel ještě ten večer :)

VÝHRA

A nebyly by to pořádné narozeniny bez darů - tentokrát od nás :) Vítěz, kterého určí náhodný generátor, od nás dostane výhru velice speciální. Dali jsme dohromady balíčky našich osobních materiálů, které milujeme nebo pro nás mají nějaký speciální význam. 

PAVLÍNA


Svůj balíček kuriozit jsem nasbírala podle jednoduchého klíče - věci milované + věci historické. Některé kousky přitom spadají do obou kategorií. Se scrapbookingem jsem začala před deseti lety a věnovala jsem teď dvě čtvrtky, která byly v mé historicky úplně první objednávce "opravdového materiálu" na scrapbooking. Jedna je od Basic Grey (1) a druhá od Teresy Collins (2). Tehdy jsem vůbec netušila, kdo to je a že ji jednou budeme tak milovat! Další tři čtvrtky jsou od dnes už neexistujícíh I LOWE SCRAP (3) Vybrala jsem je proto, že byly z kolekce čtvrtek, které jsme s Aničkou koupily do našeho začínajícího obchodu v tehdy závratném nákladu 100 ks od každého designu a fakt jsme se bály, jestli tolik papírů vůbec někdy prodáme :) A prodaly. Další dvě čtvrky jsou od zbožňované Amy Tangerine (4), její vzory jsou prostě nepřekonatelné. Budou se k nim hodit i samolepící mašličky (5). A poslední čtvrtka - taková nenápadná - od Basic Grey je prostě MOJE (6) ...jinak to nejde říct. Snad novou majitelku potěší i hromádka ozdobných matných flitrů a pastelových barvách (7). Objednávala jsem je někdy v roce 2006 ve Švédsku a hezčí jsem od té doby asi neviděla. A nakonec razítko. Věnuji mystické razítko od Tima Holtze (8)  a je to jeden kousek z mé první ale taky poslední sady Timových razítek. Jsou nádherná a originální, ale můj scrapbookový styl jde asi po jiné čáře života.      

ANIČKA


Moje hromádka kuriozit začíná mým úplně první scrapbookovým papírem od DCWV (1), jejich sadu mi věnovala teta Ellen na narozeniny v roce 2011. Od té chvíle bylo všechno ztraceno :). Při hledání v mé skvěle organizované pracovně (ehm!), jsem našla papíry, které jsem myslela že už dávno zmizely v propadlišti dějin - super čtvrtky od německé Scrapperin (2 a 3). Zvlášť čtvrtka s hexagony vedla dlouho v žebříčku mých top papírů a použila jsem ji na mnoho projektů. A aby to nebylo jen o historii, přidala jsem můj poslední nr. 1 papír od Crate Paper (4), a ještě super štítečkový papír (5), který mi bylo líto rozstříhat, jak je krásný. Poslední čtvrtka od My Mind´s Eye (6) je z našeho historicky prvního Simple kitu, stejně jako veselá filcová kytička (10). Jedna z našich prvních sad v obchodě byla ta od Fancy Pants -Beaituful Bouquet, z níž mi zbyla čtvrtka s vysekanými vlaječkami (7). A protože je to balíček ode mě, nesmí chybět moje absolutně nejoblíbenější ozdoby - enamelky (8)! Našla jsem dokonce i kousek mého milovaného kraft papíru se zlatem od Studia Calica (9) a taky natištěný obrázek (11) mého prvního dřevěného razítka od Inkadinkado (dokonce vybarvený :). A na závěr ještě přidávám jedno z mých prvních razítek vůbec (12).

7 komentářů:

  1. bajecna challenge, bajecne odmeny! jako vzdy originalni!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je výzva - už jenom kvůli tomu razítku (které je přesně můj styl).
    Nevím jak vy, ale mě se vždycky v Timových sadách líbí tak max. 50% razítek a prostě se mi nechce vyhodit tolik peněz za celou sadu...

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné balíčky, miluju když mají věci příběh a tyhle tedy rozhodně mají! Krásné, opět tleskam :-)

    OdpovědětVymazat
  4. perfektné balíčky ! normálne vás obdivujem, že ste sa vzdali takých srdcoviek :-) super čítanie a nebudem klamať - chcela by som ich vyhrať :-)))))) otázka znie kto by nechcel, však ? :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná a velice lákavá odměna.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo! Holky, podle toho co vsechno stihnete, PA nemuze byt Pavlina a Anicka, ale Pavlina, Anicka a alespon tucet trpasliku :) Tohle vsechno vymyslet a dat dohromady aby vse klapalo je poradna prace. Krasne vymysleno - vse co jste za narozeninovy den stihly!

    OdpovědětVymazat
  7. Jeee, tak to jsem ráda, že challenge stihnu! :) Jste holky tvořilky!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover