čtvrtek 12. února 2015

Slavíme 2. NAROZENINY Papero amo!


 Neuvěřitelné se stalo skutkem - a už zase jsme o rok starší! 

A nejenom my - ale hlavně Papero amo :) Naše radost i starost, největší koníček i práce na plný úvazek v jednom. Začínáme ukrajovat druhý rok existence na českém scrapbookovém nebi a pořád nás to moc baví a naplňuje.

Změnilo se toho hodně - vyrostli jsme, balíme čím dál víc kitů, máme víc přátel, vyrábíme více Papero amo produktů, pořádáme víc workshopů...

Ale některé věci zůstávají stále stejné. 

Jako například to, že Pavlína si do diáře píše poznámky tak, že se v tom nikdo jiný nevyzná a Anička si dokončené úkoly značí zeleným zvýrazňovačem. 

Anebo to, že do deseti hodin ráno šílíme, balíme a rozvážíme vaše balíčky na poštu a pak si spolu dáváme zelený čaj z hrnečku Kokeshi (Pavlína) a z hrnečku na česnekovou polívku (Anička). 

Že pravidelně v úterý večer některá z nás řekne větu..."Víš co je zítra za den?" - a je v tom docela malinkatá výhrůžka, protože jsme opět zapomněly na středeční slevu!

Že když zazní věta: "A bylo by dobrý...". tak se pak u nás objeví něco nového a úžasného.

Že pro vás pořád vybíráme jen to nejlepší a nejnovější. 

Že chceme, abyste u nás byli spokojení a našli u nás nejen to nej zboží, ale hlavně inspiraci a přátelskou atmosféru.

Že si moc vážíme vás a vaší podpory. 

DĚKUJEME VÁM!
P+A = PA


PROGRAM NAROZENINOVÉHO DNE na blogu...



DÁREK PRO VÁS!

Razítko o rozměru 3,6 x 2,5 cm máme pro prvních 50 objednávek nad 300 Kč. 




SOUTĚŽ

Schovali jsme si pro vás ještě pár krásných dárků z veletrhu ve Frankfurtu! Výherci se můžou těšit na originální součástky hodinek z USA, silikonová razítka a ozdoby. Celkem rozdáváme 4 balíčky! Pokud chcete jeden z nich vyhrát, nechte nám pod článkem komentář, a my zítra večer vylosujeme výherce.


VÝHERCI
Vyhrávají čísla komentářů 44, 23, 22  a 60! Gratulujeme :) 
Dárky přidáme do vaší příští objednávky.


68 komentářů:

  1. Milé PA, k tvým dnešním narozeninám Ti přeju do dalších let hodně štěstí, originálních nápadů, spokojených zákaznic, neúnavný tým a aby jsi se stalo na českém i slovenském scrapbookovém nebi pevnou stálicí. Lucie

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně štěstí PaperAmo!

    Teprve dva roky?? Já jsem měla pocit, že tu jste odjakživa! :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak všechno nejlepší! A hodně kreativity, super nápadů, energie a dobré nálady...
    Monika

    OdpovědětVymazat
  4. 2 roky? Neuvěřitelné! Ten čas tak letí...Gratuluji k dosavadním úspěchům a přeji Vám, aby vaše "dítko" rostlo do krásy a stále se rozvíjelo tak jako doposud. Ať se pořád daří! Dáša Tomda

    OdpovědětVymazat
  5. Michaela Palickova12. února 2015 v 8:45

    Všechno nejlepší milé PA! Těším se na další roky s tebou...
    Míša P.

    OdpovědětVymazat
  6. všeeetko len to najlepšie želám - veľa skvelých nápadov a spokojných zákazníkov :)!

    OdpovědětVymazat
  7. Tedy to to letí :-) moc vám gratuluji a přeji hodně nápadů a inspirace do dalších let !! A děkuji, za tu milou papírovou atmosféru co kolem sebe máte a nám všem předáváte !!!
    Mám vás ráda mí milé PA :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Milé PA,
    i já se připojuji ke gratulacím a přeji jen to nej a to ve všech směrech :-)
    Jsem ráda, že jsem Vás objevila, že mám kde čerpat inspiraci a utrácet své penízky :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja sa taktiez pripajam a zelam do dalsich min.100 rokov :) vela spokojnych zakaznikov,tvorivych napadov a inspiracie. A aby sa stale vo vsetkom darilo. A samozrejme krasny narodeninovy den s Papero Amo zelam vsetkym :)

    OdpovědětVymazat
  10. Teda, ten čas letí. Přeju krásné narozeniny a hodně a hodně inspirace, síly a nadšení do dalších let

    OdpovědětVymazat
  11. Milé ženy, je to neuvěřitelné :) Pamatuji si, když jste otevírali a já si říkala, jak je to úžasné, nový vítr v českých vodách... pak jsem Vás poznala osobně a byla jsem ještě nadšenější :) Mám Vás a Váš obchůdek moc ráda a přeji do budoucna spoustu spokojených zákaznic :) A nezapomeňte to pořádně oslavit :)
    Míša

    OdpovědětVymazat
  12. Celému teamu Papero amo přeju všechno nejlepší, mnoho kreativních nápadů, milých zákazníků, dobře fungujících poštovních dopravců :-) Ještě mnoho dalších úspěšných let. Pořádně to holky oslavte :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Jejky holky to je super! Mám radost, že se živíte tím co Vás baví a naplňuje a že není práce jako práce:)Doufám, že i já se brzo dočkám toho, že moje zaměstnání bude i můj koníček a práce snů! Děkuji za pravidelnou dávku toho nejlepšího materiálu pro tvorbu DVD obalů na moje fotky a moc ráda se k VÁm budu vracet i dále:) Hezky to oslavte a ať Vám byznysování a tvoření jde dál od ruky a naplňuje Vás i Vaše sny! Mějte se a uz jdu vybrat co bych objednala:) Hezký den, Renata Šolcová - Reneé photography

    OdpovědětVymazat
  14. Holky vše nejlepší k narozeninám a ať se Vám daří jako doposud a vlastně ještě lépe! Pavla

    OdpovědětVymazat
  15. Milé PA - čas letí jako voda a tak vám k těm krásným 2. narozeninám přeji, ať vás nikdy neopouští elán, dobrá nálada a inspirace a ať máte vždy spoustu spokojených zákaznic (i zákazníků). Krásný narozeninový den! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Holky moje zlatý!!! :-)

    Přeji vám do dalšího roku jen to nejlepší, krásné novinky do vašeho obchůdku, spokojené zákaznice, spoustu kreativních nápadů a především, aby vás to stále bavilo a my jsme měly kde nakupovat :-) Je mi jasné, že to není vždy jednoduché a práce stále přibývá, ale to jsou samé nádherné zprávy a moc vám to přeji a mám z toho radost.
    Krásně své narozeniny oslavte (ano, PA je vaše, tak jsou to i vaše narozeniny - taky bych chtěla slavit dvoje narozeniny v roce :-)) a těšíme se na fotečky a na všechny ty super akce, které jste pro nás připravily :-) Na zdraví vaše i PA !!!!

    Moc se těším, až se zase uvidíme :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Anička a Pavlínka, všetko len to najlepšie k narodeninám Papero Amo Vám prajem!! Nech Vám to vydrží čo najdlhšie, aby som sem aj ako tvorivá dôchodkyňa (za 40 rokov) chodila po inšpirácie, návody a zaujímavé články ;) Ste skvelé a nech sa Vám darí, zaslúžite si to :)

    OdpovědětVymazat
  18. Přidala sem se k vám teprve nedávno, ale jsem za to ráda a k dnešním narozeninám vám přeju spoustu spokojených zákaznic do dalších let :-)

    OdpovědětVymazat
  19. to uz? paaaani, vsechno vsecicko nej k vasim narozeninam!! jste nejlepsi!

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné narozeniny Papero Amo ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Milé Papero Amo,
    na to, že slavíš teprve 2. narozeniny jsi velice kreativní, manuálně zručné a máš skvělé fotografické a komunikační schopnosti... Nemluvě o těch PR a podnikatelských! Dovol mi, prosím, podotknout, že každý jiný ve 2 letech ještě brečí, vydává (maximálně!!!) dvouslabičná slova a kaká si do plínek.

    Proto si myslím, milé Papero Amo, že jsi úžasné, šikovné, tvořivé, kreativní, inspirativní, vstřícné a milé a proto už ti nebudu přát více, než si tyto klady udržet ;)

    Zdraví Kristina Želwice Záchová
    kristina.zachova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Tak i já pozvedám po desáté ranní šálek zeleného čaje a připíjím Vám a vašim aktivitám v rámci Pa vše nejlepší ...Jste úžasné♥

    OdpovědětVymazat
  23. Nadherne narodeniny prajem!!! Ste uzasnou inspiraciou a nevycerpatelnym zdrojom informacii. A perfektneho materialu :D Dakujem a tesim sa na dalsi rok s PA :)

    OdpovědětVymazat
  24. Pripájam sa ku gratulantom, vsetko najlepsie a vdaka za Vase skvelé inspirácie, návody a motivácie k tvorbe!! ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Krásné druhé narozeniny, přeji, děkuji za úžasný blog, plný inspirace... Do budoucna přeji, abyste mohly uspokojit všechny zákaznice, to by bylo to neeej jak pro nás, tak pro vás :-)
    e.havlick@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Krasne narozeniny PA! Mnoho spokojenych zakaznic a hodne let pred vami :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Přidávám se ke gratulantkám a přeji Vám (nám) spoustu dalších kreativních let :). Jste opravdu skvělé a pokaždé se těším na nové zprávy na Vašem blogu.

    Do dalších let Vám přeji, ať se Vám radost, kterou dáváte vrací zpět :).

    OdpovědětVymazat
  28. Objevila jsem Vás holky teprve nedávno díky Skvělým kitům, ale není dne, kdy bych se na Vaše stránky alespoň nepřišla kochat a vymýšlet, čím se příště odměním. Případně nediskutovala na FB PA:-) Doufám, že tu budete ještě spoustu a spoustu let a budete si držet laťku vysoko a nebo výš.

    OdpovědětVymazat
  29. Very Happy Birthday:) a mnoho mnoho dalších let plných krásných věciček a nápadů. Ať Vám to šlape jako doposud:) Martina

    OdpovědětVymazat
  30. Do dalších let Vám přeji jen to nejlepší a mnoho spokojených zákaznic!

    OdpovědětVymazat
  31. Holky Zlate, jste tak mlade! Jenom dva roky... Ale delate to tak profi a tak skevele, ze mam pocit ze jste v tom uz nejmene 10 let. Vsechno nej a poradne to oslavte. Mate na co byt pysne! A darecky jsou fajin. Ale nejlepsi darecek je, ze tady pro nas jste, ze nas inspirujete a prinasite nam krasu do zivota! Jen tak dal! Uzivejte si to! Mam vas moc rada! A urcite nejsem sama :)

    OdpovědětVymazat
  32. milé Papero Amo, prajem k narodeninám všetko najlepšie a mnoho ďalších úspešných rokov!

    OdpovědětVymazat
  33. To to letí, do dalších let přeji vše nejlepší, hodně skvělých nápadů a spokojených zákaznic

    OdpovědětVymazat
  34. Prajem krásne druhé narodeniny, nech sa Vám darí i v tých ďalších, nech máte stále veľa kreatívnych nápadov a radosti a tiež spokojných zákazníkov :)

    OdpovědětVymazat
  35. Vše nejlepší PaperoAmo a jenom samé dobré zprávy pro vás i pro nás:-)
    Kamila Štindlová

    OdpovědětVymazat
  36. Přeji vše nejlepší-hlavně hlavu plnou nápadů .-))

    OdpovědětVymazat
  37. Jak se může někdo narodit tak schopný a kreativní, ba co dím, profesionální?! Žádné plínky, žádné nesmělé první krůčky, prostě okamžitě životaschopný? :-)
    Milé Papero amo, přeju ti další úchvatný rok plný radosti, kterou přinášíš a spoustu krásných zpětných vazeb.

    OdpovědětVymazat
  38. Všetko najlepšie! A ešte veľa ďalších úspešných rokov. :) Pre mňa ste TOP scrap eshop vždy tu nájdem všetko čo potrebujem a ešte aj viacej :D ... krásne narodeniny

    OdpovědětVymazat
  39. Krásný narozeninový den!!!
    Jste šikulky.Ráda se na vás dívám, inspiruji se u vás, nakupuji, odebírám a obdivuji váš "čistý styl".
    Hodně sil a radosti
    Kristina

    OdpovědětVymazat
  40. Krásné narozeniny Paperoamo!! :) a těším se na další novinky a rady a tipy! :) stalo se to mou denní součástí! :)

    krásný den dámy :)

    OdpovědětVymazat
  41. Přeji krásné narozeniny, holky!
    Přeji Vám spoustu spokojených zákaznic do dalších let, ať stále máte v nabídce tolik nádherného zboží a přibývají další novinky v tomto úžasném světě tvoření :-), ať se Vám stále daří a moc Vám chci poděkovat za inspiraci a krásné nápady. Užijte si dnešní den, je jenom Váš :-)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  42. Krásné narozeniny a spoustu skvělých nápadů do dalších let :-))
    To Ti přeje Pavlína Vašíčková
    pauleenka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Přeji mé oblíbené firmě všechno nejlepší k narozeninám a ať jsou vaše kity stále tak krásné :-) Kristýna Junková (k.junkova@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  44. Krásny deň, prajem Vám krásne narodeniny a veľa spokojných zákazníkov. Aj keď som Vás objavila len pred mesiacom, ja ním určite som! :) Lenka
    lenka@raniak.cz

    OdpovědětVymazat
  45. ...tak to se musím také přidat!
    Krásné narozeniny, spoustu nápadů a další a další fanynky a fanoušky! ;)

    Kateřina

    OdpovědětVymazat
  46. Milá děvčata z PA,P+A, přeji, ať si nadále plníte sny, ať máte plno kreativních nápadů, skvělý čuch na nové produkty, spokojené zákaznice a vůbec, ať se jen daří!

    OdpovědětVymazat
  47. To to letí, nedávno jste otvíraly. :-) Gratuluji a do dalších let přeji hodně radosti a spokojených zákaznic. :-)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj holky.... A víte že máte narozeniny na moje narozeniny? :o)
    Tak ať se dál daří nám všem !
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  49. Ano i já Vám přeji hodně nápadů pro Nás do dalších ukradených chvil tvoření. :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Krásne narodeniny Vám prajem, a ďaľšie pekné nápady a inspirácie! Ste super! ;-)

    OdpovědětVymazat
  51. Gratulujem k narodeninám! Ste pre nas inspiraciou :-).

    OdpovědětVymazat
  52. Skvěle napsané!!! Pobavila sem se snad nad každým slovem, u některých se zamyslela a u jiných zase zasnila :-) a u mnoha jsem si vás představila. Druhé narozeniny, to je tak krásné a zároveň stále nevinné :-) Mnoho dalších příznivců a spousty nápadů přeji.

    OdpovědětVymazat
  53. Milé PA, i já se přidávám s gratulací a hlavně obrovským dikem. Jste tu jediné, které ukojí potřeby všech, které prahnou po českých razitkach, vysecich, kartickach a tím děláte naše PLka mnohem víc osobnějšími, bez kitu od vás už si neumím tvoření představit. Děkuji a přeji úspěšný i třetí rok :-)

    OdpovědětVymazat
  54. Také se připojuji ke gratulantům a přeji Vám hodně štěstí, spoustu spokojených zákaznic i zákazníků minimálně jako doposud a ten další rok ať je ještě lepší... také jsem ráda za všechno české co je ve Vašem obchůdku, protože náš rodný jazyk je prostě nejlepší.....

    OdpovědětVymazat
  55. Milé PA, přeji vše nej a do dalších let spostu kreativních nápadů.

    OdpovědětVymazat
  56. Velká gratulace ke krásným 2. narozeninám :) mnoho inspirace, elánu a spoustu spokojených zákazníků!

    OdpovědětVymazat
  57. Už dva roky, to je príma,
    určitě to ale byla dřina!

    Ta se ale vyplatila,
    vaše díla - to je síla!

    Jen s Papero Amo,
    jde i mně tvoření samo!

    Jen tak dál holky! :)

    OdpovědětVymazat
  58. Přidávám se s gratulací a přeji hodně nových nápadů. A spoustu nových, krásný věciček, které my všechny milovnice papíru budeme nutně potřebovat :-D

    OdpovědětVymazat
  59. Milé P.+A./A.+P. - přeju vám oběma (a potažmo celému PA) všechno nejlepší k narozeninám ;), hodně dobrých nápadů a inspirace a hlavně ještě spoustu podobných narozeninových oslav do budoucna! :)

    OdpovědětVymazat
  60. Milé PA i já vám chci popřát vše nejlepší k narozeninám. :-) A přeji úspěšné roky ty nadcházející, šťastnou ruku při výběru těch nejlepších kitů a mnoho spokojených a závislých žen. :-)

    OdpovědětVymazat
  61. Pavlínko i Aničko, ať se vám daří i třetí rok! Když jsem vás cca před rokem objevila, říkala jsem si, to je něco úplně jiného, takový obchod tu ještě není... A to jste přesně vy a PA - vždy něco nového, originálního, neokoukaného. Přeji vám oběma hodně energie a inspirace i do budoucna!

    OdpovědětVymazat
  62. Holky, tak na dalších aspoň dvacet, ne? :) Díky za to, že tu jste! :)

    OdpovědětVymazat
  63. Krásné narozeniny a do dalšího roku jen spokojené zákaznice a spoustu nových krásných věciček. Petra Rosenkrancová

    OdpovědětVymazat
  64. Jelikož jsem včera také slavila :-) , trochu se zpožděním přeji týmu PA vše nejlepší do dalších let! Spoustu nápadů, elánu a spokojených zákaznic :-)

    OdpovědětVymazat
  65. Holky vsechno nejlepsi a at vam vsechno i dal vychazi tak, jak si prejete 😊

    OdpovědětVymazat
  66. Doufám, že se oslava podařila a budete nás těšit svým úsměvem a milým slovem! :) Jste NEJLEPŠÍ! Všechno nejlepší PA!

    OdpovědětVymazat
  67. Naše nejmilejší ženy! Moc děkujeme za všechny vaše gratulace, přání a pochvaly - jsme dojaté! A tak si jenom přejeme do dalších letech takové skvělé zákaznice a přítelkyně, jako jste právě vy. Výherce dárků najdete dole v tomto článku :) ♥ A+P

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover