úterý 31. března 2015

Challenge 4/2015

BINGO CHALLENGE
Denisa


Je tu svěží duben a s ním i nová challenge na Papero amo o lákavou cenu. Tentokráte si zahrajeme Bingo. Máte spoustu možností, kterou svatou trojici k tvoření si zvolíte :) Koukněte do tabulky a vybírejte, co srdce ráčí.


Můžete volit ze tří řádků, tří sloupců a dvou úhlopříček. Já si vybrala hned první řádek, a tak jsem musela použít razítko, motiv ptáka a cákance. Samozřejmě můžete použít navíc i cokoliv dalšího z tabulky, ale ty tři v jedné linii jsou povinné. 

Připište vybranou trojici pak do mailu k fotce projektu. Barevné ladění je zcela na Vás. Já šla mimořádně do pastelových tónů růžové.Není třeba se omezovat jen na LO. Uvítáme i přání, art journal či PL. Prostě popusťte uzdu své fantazii a vytvořte, na co máte zrovna chuť a náladu.


ZADÁNÍ

Vytvořte stránku, přání, PL kartičku nebo jiný papírový projekt:
  • Téma: “BINGO
  • Podmínka: vyberte si 3 podmínky z Bingo tabulky nahoře - musíte ale volit řádek, sloupec nebo úhlopříčku, výběr nemůže být úplně náhodný.
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 27. 4. 2015 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 28. 4. a vítěze vyhlásíme 30. 4. 2015

VÝHRA

Poukaz na nákup na www.paperoamo.cz v hodnotě 250 Kč


PROJEKT PODLE ZADÁNÍ
 



Všem přeji pohodové tvoření a příjemné prožití svátků jara!

4 komentáře:

  1. Deniska toto je super originálna challenge. veľmi sa mi páči. vymyslela si to veľmi dobre. vedela by som si vybrať viacero riadkov :-) a ukážkový výtvor je fantastický! :-))))

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem ráda. Už se těším na ty krásné výtvory :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to skvěle asi se poprvé také budu účastnit

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover