pondělí 9. března 2015

Co je nového...

Irena

U mě se stále něco děje, někdy bych ráda řekla, že se nudím, ale to se opravdu nestává :) Když by se náhodou stalo, že je všechna práce hotova, stále mám spoustu razítek, papírů nebo pomůcek, které jsem nikdy nepoužila a mohla bych je alespoň vyzkoušet.

Můj nejnovější kousek ve sbírce je razítko andělky, takže muselo všechno stranou a včera jsem si vyrobila andělskou visačku. Pastelky a distress inkousty nikdy nezklamou. S tou jsem se doslova pomazlila :)



Nepracuji v Liberci, proto než jsem se dostala na poštu, tak mi to chvíli trvalo a nestihla jsem zpracovat stránky z březnového kitu, ale to jsem už napravila a volná neděle byla ve znamení tvoření :) Krásný kit, hezky ladící barvy, šlo to téměř samo :) Jen jsem to musela nalepit.



Razítka mě provází stále, Aladine má krásnou novou kolekci, kterou jsem samozřejmě také musela mít, a to už by se hodil návod, takže jeden je vyroben a bude úplně jarní s použítím dalších aladinovských novinek.


V tomto roce se sama sobě divím, ale jsem vzorná!!! Daří se mi zpracovávat dvoustranu v Project Life každý týden a album se mi už hezky plní! Aktuálně jsem si vytiskla fotky k desátému týdnu a těší mě, že to tak hezky stíhám, nestresuji se, mám v tom už systém a co je hlavní, baví mě to!!


Tento článek je průřezem mých tří posledních dnů a mám ještě jeden restík (tak restíků by se našlo mnoho, ale z těch aktuálních ) a to je doplnění návodu v angličtině, mám už nafoceno, jen to dopsat. Mám tam jednu komplikovanou myšlenku, která je složitá i v češtině :)


Stihla jsem i jeden víkendový kurz a v neděli i uvařit :) Vypadá to, že se nezvednu od tvoření, ale to jen tak vypadá, když mě to baví, tak to jde celkem rychle a tvoření je přece radost, nebo ne? :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover