čtvrtek 30. dubna 2015

Challenge 5/2015

Kruh víťazí nad pravými uhlami
Valeria


Prajem vám krásny deň, tento mesiac som dostala významnú úlohu: som zodpovedná za challenge :-) Projekt som vytvorila počas Veľkej noci. Vonku snežilo ( nerobím si srandu, fakt snežilo ), doma pohoda a konečne čas vytvoriť nápad, ktorý som mala v hlave už poriadne dlho. 

Všetky stránky sa odvíjajú od štvorcového základu a naše fotky sú viac menej obdĺžniky, a tak mi napadlo urobiť malú zmenu. Čo keby bola fotka v tvare kruhu ? 

A tak vzniklo zadanie pre májovú challenge :-) Mojím cieľom bolo, aby sme spoločne vyskúšali niečo nové. Možno sa to nezdá, ale okrúhla fotka vás prinúti myslieť pri skladaní vášho layoutu trošku inak ako ste zvyknutí a ja verím, že sa k tomuto dobrodružstvu pridáte aj vy :-) 

ZADÁNÍ

Vytvořte stránku, přání, PL kartičku nebo jiný papírový projekt:
  • Téma: “KRUH
  • Podmínka: fotka ( hlavná časť projektu ) musí byť v tvare kruhu. Cieľom je použiť čo najviac ozdôb v tvare kruhu a na projekt dostať toľko bodiek a kruhov koľko sa len dá :-) 
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 27. 5. 2015 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 28. 5. a vítěze vyhlásíme 30. 5. 2015

VÝHRA

Poukaz na nákup na www.paperoamo.cz v hodnotě 250 Kč


PROJEKT PODLE ZADÁNÍ




Mojím pôvodným zámerom bolo použiť na layoute len kruhy a bodky ... ale nedokázala som to, napokon som neodolala pokušeniu iných tvarov :-) Takisto som konečne mohla využiť krásne kartičky od Papero amo, ktoré mi dievčatá poslali v niektorej z objednávok. Zabudnime na chvíľu na trojuholníkovú mániu a sústreďme sa na kruhy!

Neviem sa dočkať na vaše úžasné výtvory! 

6 komentářů:

  1. Krásné zadání a nádherná stránka :-)) Těším se na všechny projekty ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem Monika :-) aj ja sa veľmi teším! dúfam, že sa zúčastníš aj ty ;-)

      Vymazat
  2. Nádherná stránka a pěkné zadání. Moc se těším. Verča Sembolová

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover