neděle 17. května 2015

SIMPLE KIT projekty

SIMPLE KIT projekty
Valeria

Prajem vám všetkým krásny deň, 
dnes by som vám chcela predstaviť Májový Simple Kit a zopár pohľadníc, ktoré som z neho vytvorila. Najviac ma zaujali papiere s malými domčekmi a stromčekmi. Hneď mi napadlo, že by som ich vystrihla a vymyslela nejaké scény na pohľadniciach.


Pri druhej som sa viac pohrala so vzormi na papieroch, a tak sa mi podarilo nájsť aj trávu a vytvoriť Slnko :-) 


Tretia pohľadnica je zameraná na grafiku. Ťažko sa tie šesťuholníky vystrihovali, ale stálo to za to :-) 


Nasledujúca pohľadnica je veľmi špecifická ... aspoň pre mňa a z môjho pohľadu :) Predsa len je taká super vzorovaná, ešte stále neviem či sa mi páči alebo nie :) 
Chcela som vám ju však ukázať.


V kite dostanete aj takýto krásny kvietok ( layered chipboard ) ... možno inú farbu, ale chcela som ho použiť a dať mu dostatočný priestor, aby vynikol v plnej kráse :-) 


Pomaly sa blížime k tomu, čo je v tomto kite úplne unikátne a skvelé: PAPIEROVÉ VÝSEKY. Sú krásne a je ich veľa :-) Dúfam, že to nebude výnimka a aj v budúcich kitoch bude ich počet pribúdať. Ja som použila len kvietky, ale v mojom balíčku som našla aj veľa iných rôznorodých & originálnych nápisov. 


Kit je krásne zladený, pečiatka vtipná ... keby sme za posledných 10 rokov mali nejakú spoločnú rodinnú foto, tak si viem predstaviť krásnu scrapbook stránku :-) Tento kit nepatrí do kategórie "láska na prvý pohľad" , ale na druhý si ho určite zamilujete ;-) 

 

2 komentáře:

Pin It button on image hover