sobota 12. září 2015

SIPLE KIT projekty

Valeria

Prajem vám všetkým krásny deň,
dnes som si pre vás pripravila nové projekty zo septembrového Simple kitu. Medzi mojimi výsekmi som dostala aj túto krásnu veveričku a hneď som vedela, že ju musím použiť na pohľadnici. Proste si to pýtalo niečo v zmysle chýbaš mi, myslím na teba a pod. Už som premýšľala nad pečiatkami, keď som si všimla kartičky a na nich presne to čo som potrebovala :-) 


Už som to viackrát spomínala, že najlepšia vlastnosť kolekcií je ich dokonalé zladenie farieb. Ako na tejto pohľadnici. Papier + nálepka + nadpis + enamelové bodky = všetko v jednom tóne, všetko dokonale pasuje :-) 


Využila som aj staršie chipboardové nálepky South of the Market od Studio Calico z Creative kitu červenec 2014. Perfektne sa hodia tematikou a farbami aj k tejto kolekcii. 


Nasledujúca pohľadnica sa mi strašne páči, ani neviem prečo :-) Keďže jeseň je spojená s jablkami a viaceré z nás/ vás neprežijú deň bez jablka, tak mi to pripadalo ako vtipný nápad. Milujem jablka a teba ;) Love you sú pečiatky od Heidi Swapp. 


V kite si nájdete aj 3ks drevených lístkov. V skutočnosti sú obrovské. Hodia sa skôr na nejaký pekný layout, lenže chcela som ich využiť ... Obkreslila som si ich ceruzkou na akvarelový papier a hrala sa s akvarelkami. Použila som jednu z mojich najobľúbenejších pečiatok z dielne Paperoamo "Díky". 


Musím sa priznať, že ma kit s jesennou tematikou prekvapil. Čakala som čokoľvek iné, len nie toto.  Čakala som to totiž o mesiac až dva neskôr :-D Je to však nádherný kit. Stvorený pre krásne scrapbookingové layouty s vašimi kulinárskymi výtvormi alebo na vytvorenie krásneho receptára. 

Prajem vám všetkým krásne babie leto :-) 

10 komentářů:

Pin It button on image hover