neděle 11. října 2015

Co je nového / IRENA

Letos jsem si dala závazek, že to dám a dám :) Daří se mi každý týden zpracovat Project Life a plním pilně své album, takže jsem už zaplnila jedno zcela a na plnění druhého se pracuje. Někdy se mi podaří naplnit i dvě dvoustrany za týden a někdy těch fotek a událostí není tolik, takže si vypomáhám citáty nebo různými fotkami, které se mi líbí. Například u týdne 39 jsem použila jednu vtipnou průpovídku, která se mi hodila nejen jako vtipná, ale i jako černobílá, takže ladila.





No a na této fotce vidíte také mou počínající úchylku :) Ještě to asi není na léčení, ale pokud to tak bude pokračovat… Fotím sama sebe :) Ale nemůžu za to, protože moje děti se fotit nechtějí a něco do toho Projectu Life dát musím a mám takovou hezkou selfieaplikaci Retrika, která má i hezké filtry. 

Tato fotka vznikla na festivalu vína u nás ve Vratislavicích, kde jsme si vychutnali spoustu vzorků, ale přišla chuť i na kafe… a právě tato selfie vznikla chvilku před tím, než jsem si to celé kafe vylila do kabelky právě proto, že jsem toho v ruce držela moc :) No ale manželovi jsem řekla, že vůůůbec nechápu, jak se to stalo…



Nový CREATIVE kit Papero amo na říjen je úplně úžasný, krásně podzimní, moc se mi líbí jeho barevná kombinace.



Vytvořila jsem rovnou dvě stránky a s papírem a nůžkami jsem si tedy vyhrála. Stříhala jsem jak střihoruký Edward a také jsem použila papírové proužky a udělala jsem z nich „tkaninu“ jako osnovu a útek :) No uvidíte, co myslím.





Tvořím na přání minialba popřípadě velká alba a naposled jsem tvořila album pro miminko a to jsem si hezky užila, použila jsem spoustu růžové! K tomuto albu A5 jsem ještě přidala velké album 30 x 30 a to jsem vyplnila krásnými miminkovskými papíry a doplnila jsem to decentně malými výseky z růžových papírů.



No a ještě jedna novinka Papercards.cz - to je nová soutěž v přáníčkové challenge, která se rozběhne od 15.10.2015, proto prozradím jen kousek a to doslova :) 



Tvořte, protože tvoření je radost a je to nejlepší relax a pohoda!

2 komentáře:

  1. Irenko, obdivuju a tleskám, za Tvoji aktuálnot v PL :o) No a těším se co pro nás chystáš za přáníčkovou challenge...

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji! Taky se těším a doufám, že bude hodně přáníček :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover