pondělí 16. listopadu 2015

Co je nového / DENISA

Neustálá změna, málo času a žádná nuda, tak to nyní a vlastně pořád vypadá v mém světě tvoření možného i nemožného. Jediná neměnná stálice je mixed media styl. Z něho vše vychází a tam se vše vrací. Neustále cosi objevuji a divím se, že jsem to už  neobjevila dávno a taky se snažím nenápadně jít za hranice představitelného a pokoušet svou představivost, kam až se dá.

Mé nejnovější objevy a pokusy spadají do  tří oblastí výzkumu – dráty a drátky, čaj zas a znova, plátěný aj a propojení  MM s clean and simple. Do toho všeho se samozřejmě míchají vánoční svátky a příprava na ně.


Tak jedno po druhém. Surová krása, chladnost a ušlechtilosttím vším mě uchvátil drát. Barvený, lesklý a slavností, ale i ten obyčejný, starý a rezavý. Možnost vykouzlit si různé tvary a křivky během několika vteřin je prostě neodolatelná. Proto se s ním setkáte na mých projektech velice často. Ať už je to art journaling nebo cokoliv jiného. 




Další mou staronovou obsesí se stává čaj. Jelikož tak trochu propadám vintage stylu, barvení čajem je prostě nenahraditelné. Ale nejde jen o samotnou jedinečnou barvu. Velice mě baví pracovat přímo s čajovými sáčky plnými či prázdnými (samozřejmě vysušenými). Tak je zkouším různě vkomponovávat všude možně. Týká se to hlavně art journalingu. 



V neposlední řadě mě zajímá spojení mixed media stylu a clean and simple. Více se dozvíte a uvidíte v mém příspěvku DIY na téma vánoce. 


Samozřejmě neustále tvořím různé projekty. Tady je jen drobná ochutnávka, jelikož teprve čekají na své oficiální zveřejnění. 



Další novinky se týkají mého nového členství v dalších DT. S tímto souvisí i nelehké rozhodnutí opustit skvělou rodinu Papero amo a jít dál do světa. Naučit se, poučit se a hlavně vyzkoušet si, co se dá či nedá.

Ráda bych se tedy s Vámi všemi rozloučila. Tímto bych chtěla poděkovat Pavlínce a Aničce za úžasnou podporu, humor a zázemí tady v PA. (pozn. PA - DĚKUJEME to dostatečně nevystihuje, ale přesto ho vyslovíme. Jsi nej!) Skvělým členkám DT přeju spoustu nápadů, ataků tvořivosti a inspirace do dalších počinů. Jak se říká, něco končí, ale něco nového začíná a to nejen pro mě. Vás čeká svěží vítr a zbrusu nová porce inspirace od nových členů DT. Bude to jízda a určitě se nebudeme nudit.
Denisa

5 komentářů:

  1. ach, Deni, budeš chybět, moc, ale ještě že tě můžeme sledovat i jinde!!! ať se ti daří ve všech mixed media směrech!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky moc. Stejně tu budu pečená vařená, budu tu chodit nasávat inspiraci!

      Vymazat
  2. Denisko, upřímně mě mrzí, že už Tvá dokonalá MM díla nemůžu dál sledovat tady na PA. Na Tvé články jsem se pokaždé tak těšila a pečlivě studovala všechny detaily té krásy! Na druhou stranu je úžasné, žes se svým nepřehlédnutelným talentem uspěla i za našimi hranicemi a moc Ti fandím! Tak jen doufám, že až se snad za nějaký čas začnou vyrábět nějaké úžasné MM pomůcky designované Tebou, v PP budou určitě také v nabídce :o) Ať se daří a držím palce!!! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, díky moc. Já zase ráda koukám na tvé krásné výtvory na blogu či PP. Jsem moc ráda, že jsi taky takový MM blázen jako já! Čím víc nás bude, tím líp :)

      Vymazat
  3. Deni, Tvoje práce tady byly vždycky nejbližší mému srdci, ale já si tě najdu i kdekoli jinde. :-).... život je cesta, takže je jasný, že musíš jít dál a moc ti to přeju, je to super!! Finnabair je pro mě takový vrchol a ty jsi ho zdolala a nejen ten... popravdě - nedivím se.. s tvým talentem a pílí... hodně štěstí! ahoj Klára

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover