neděle 15. listopadu 2015

PROJECT LIFE day

VODOVKY V PL
Lea

Minulý týden mi Anička dovezla objednané vodovky a já jsem samozřejmě přemýšlela, jak bych je hned nějak efektivně vyzkoušela. Blížil se termín pro odevzdání článku Project life day a já jsem nemohla vzpomenout, co že jsem to vlastně chtěla předvést… Stárnu. Ale naštěstí jsem rychle vymyslela náhradní variantu :-).


Nařezala jsem si akvarelový papír (koupila jsem v papírnictví), vzala si vodní štětec (pokud nemáte, vystačíte si s obyčejným štětcem a vodou), vodovky a šla na věc… No ne tak úplně. Nejdřív jsem se podívala na článek od Jany a taky jsem si vygůglila watercolor in project life. Což byl vlastně dobrý tah :-). Na blogu Studio Calico jsem objevila video, kde Celine Navarro vodovky používá s neuvěřitelnou lehkostí… a tak jsem se do “vodovkování” pustila taky :-). 

41. týden byl na události a fotky velice chudobný, takže jsem své vodovkové dílo ani moc nezakryla. Barvy jsem moc neřešila, snažila jsem se je sladit k sobě. Okraje kartiček jsem orámovala permanentní fixou. Na levé dvoustraně jsem kartičky přefoukla černou foukací fixou, ale na straně pravé jsem nějak pozapomněla a uvědomila jsem si to až ve chvíli, kdy jsem stránku fotila. Tak to už nic…













Vytvořila jsem ještě dvě kartičky jako ukázku toho, že i tímto způsobem můžete vodovky použít. 


Zkusíte si taky vodovky? Nebo už je máte dávno vyzkoušené? Pochlubte se nám v naší Pinterestové galerii. Pěkný PL day!

6 komentářů:

  1. Úžasné, Leo!! Vodovky jsem ještě nezkoušela ... zjistila jsem, že mi teď došel akvarelový papír :D

    OdpovědětVymazat
  2. dobře ty :)) a ty barvy, odvážné! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pekné :-) Taky barvám propadam, v jakémkoli podobě vlastně. Začalo to spreji, následovaly kalíšky a ted došly i vodovky, za lze ja Děkuji a urcite zkusím :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pekné :-) Taky barvám propadam, v jakémkoli podobě vlastně. Začalo to spreji, následovaly kalíšky a ted došly i vodovky, za lze ja Děkuji a urcite zkusím :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Návrat do dětských let, jak se vodovky hodí:) A ten efekt.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover