čtvrtek 5. listopadu 2015

RODINA Papero amo

Každý měsíc představujeme jednu z našich milých zákaznic - členku rodiny Papero amo. Vybíráme si je z projektů v naší galerii na Pinterestu, a dnes vám představíme Alenku. Seznamte se :)

ALENA KRÁLOVÁ



1. Jak dlouho se věnuješ scrapbookingu?

Jsem vlastně takový  scrapbookingový začátečník. Poprvé  jsem začala  tvořit Project life letos v únoru. Byla to tehdy taková hurá akce a stalo se to mnou vášní. Předtím jsem slyšela  jen o scrapbookingu jako takovém, ale spíš  jsem se dívala na různá videa, než abych něco  tvořila.  Hlavně jsem vůbec  netušila, že  spousta potřebných věcí  lze koupit v Čechách.  Jen díky vám a vaší reklamně v jednom dámském časopise, jsem objevila tento svět papíru. Bylo to z prvu jako sen. Od malička jsem milovala veškeré sešity, diáře, bloky, tužky atd., v papírnictví bych mohla bydlet a nejlepší byl začátek školního roku, kdy se kupovalo spousta nových školních potřeb :) A proto jsem do  4 dnů od objevení  Papero Amo udělala  svou první  objednávku. 

2. Co nejraději tvoříš?

Věnuji  se nejvíce Project life. Lepím klasické třicítkové album po týdnech, někdy to občas nevyjde, ale v tom je ta krása. Postupně pronikám do tajů scrapbookingu a pár stránek už jsem si taky vyrobila, ale to spíš jen okrajově. Moc se mi líbí i cardmaking, tudíž se snažím každému, kdo v mém okolí má narozeniny vyrobit přání a na Vánoce hodlám obeslat celou rodinu ručně vyrobeným přáním. Tak mi držte palce ať to stihnu :D.

3. Jaké jsou Tvé TŘI nejoblíbenější produkty z PA shopu a proč?

Vážně? Jen tři? To si děláte legraci, ne? :D Dobře, každý, kdo už mou tvorbu viděl, ví, jak ulítávám na enamelky. Jsou prostě nejlepší. Taková jedna malá barevná tečka a kolik udělá radosti a takové práce na projektu. Mám doma celou škálu barev od  Doodlebug. Druhý produkt? Asi samolepící písmenka a vůbec všemožné samolepky. A jako třetí?....těžká otázka, fakt nevím, co vybrat. Možná by to mohly být brads a buttons. Ale zároveň vaše razítka jsou naprosto boží a k nim embosovací prášek Zing a nesmím opomenout spreje od Heidi Swapp, na ty se těším až mi přijdou a její kolekce PL kartiček Dreamy. A taky washi pásky! Kolik že mělo být těch produktů? Tak si říkám, že jsem zase neodpověděla na otázku správně, ale tři je hrozně málo :D.

4. Tvůj nej designer, vzor, výrobce?

Vzhledem k tomu, že do téhle branže stále ještě pronikám a spoustu lidí ještě neznám, musím konstatovat, že nej zatím asi není. Ale hltavě sleduji Janičku Bennett její tvorba clean and simple mě dostává. Tolik bych to chtěla umět, ale vždy u mě zvítězí barvy. Další je Míša Kněžková, která je mi blízká svojí „úchylkou“ na růžovou a mint. Ze zahraničních se mi moc líbí Lucia Barabas (no Slovensko skoro není zahraničí :D) a pak asi jako u spousty z vás Heidi Swapp. 

5. Tvá nejdražší objednávka :))) 
Nechtějte, abych se šla podívat a trefilo mě podruhé - (poprvé to byl přítel :-P, nebo trefilo jeho?). S jistotou ale můžu říct, že nejdražší byla ta historicky úplně první, když šlo o předplatné PL kitu a koupi starter kitu na PL. Dobří počtáři si to jistě už stihli spočítat. Ovšem každý měsíc jsem v tom za tolik, že bych se měla chvíli zklidnit, jinak nebudu mít za co kupovat vánoční dárky. :D

6. Kdybys vyhrála v loterii, co by sis koupila, po čem nejvíc toužíš?

Teď jste mě opravdu pobavily :D. Onehdy jsem totiž vyhrála čtyři stovky (asi jste mysleli trochu víc, ale výhra jako výhra ne?) a utratila jsem za věci na výrobu podzimního věnce na dveře. :D Ale v loterii by šlo jistě o víc, tudíž nějaký krásný domeček se zahradou, kde by se našla místnost jen pro mně a tvoření. V současnosti bych si nejvíc přála Big Shot a výřezy od Lawn Fawn, abych se plně vrhla na ta přáníčka.

7. Jaký byl Tvůj neoblíbenější Creative/Simple/PL kit, jež odebíráš? 

Nejoblíbenější PL kit byl jednoznačně letošní květen/červen a šlape mu na paty ten aktuální září/říjen, protože ta liška je prostě skvělá! Z Creative kitu mi asi nejvíc učaroval srpnový, ale taky červencový, ty barvy byly moje krevní skupina.

8. Co uděláš, když Ti přijde balíček s kitem/materiálem z PA? 

Měli byste mě někdy vidět :D raduji se jako malé dítě, které dostalo svou vysněnou hračku. Na poště už mě už znají, chodím tak nějak často :D, nejradši bych ten balíček otevřela hned u přepážky, ale to by na mě už asi vážně koukali divně. Hned jak přiběhnu domů (naštěstí to nemám daleko) u sedám na sedačku s nožíkem v ruce a otvírák krabici. Vše vyndám na stůl a bednu hodím na zem, kde si s ní ihned začne hrát kočička (tudíž máme radost obě). A pak začne to kochání, prohlížení a radování. Nechybí slova jako juuuu, jéééé, achhh :D, prostě jsem v tu chvíli dítětem. A když je u této chvíle doma přítel, tak se jen směje.

9. A nakonec nám pověz, co Ti dělá radost mimo scrapbookingu. Co prostě ráda děláš, když zrovna nelepíš :)
Vymýšlím, co bych nalepila? Ne to nee. Mám kočičku, tudíž pokud je čas hraji si s ní, protože jinak vstává ve 4 ráno a nenechá nás vyspat. S přítelem máme rádi společenské hry a s partou přátel rádi jezdíme na výlety, problémem je se sejít a mít stejný volný termín. Jinak taky ráda peču a nesnáším vaření :D. 


MOJE TVORBA








2 komentáře:

  1. Ráda Tě Alenko poznávám! :) Jo je to závislost. Pobavila jsem se u tvého popisu "příchodu balíčku".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tesi me. To mas pravdu, rikam si byt zavisla jen na cokolade, penezenka by tolik neplakala, ale pak bych plakala ja u zrcadla. Jo, rozbalovani balicku, to je kapitola sama o sobe. =D

      Vymazat

Pin It button on image hover