pondělí 28. prosince 2015

PROJECT LIFE day

KOUZLO KOUZELNÝCH VÁNOČNÍCH KARTIČEK
Jana

Nebudu se tu dlouho rozepisovat, jak povedené Lucčiny kartičky jsou. Protože prostě jsou! A já jsem si to vyzkoušela přímo v praxi na jedné z adventních PL stránek. Z nějakého nevysvětlitelného důvodu se mi ve foťáku čím dál více objevují fotky na výšku. Asi jsem se po roce focení se zrcadlovkou naučila foťák přetáčet, nevím. Každopádně se mi protentokrát nejlépe hodil design s vertikálními kapsami. 


Lucka je po Silvě dalším designérem, kterému se tímto omlouvám za veškeré mé stříhání a řezání do tak krásných kartiček. Ale nemohu si pomoct. Je mi líto každého obrázku či písmenka, které bych třeba na samostatné kartičce ani nevyužila. Titulní kartička tedy dostala třpytivou hvězdu, nápis prosinec a číslo týdne.

 

Černý nápis milý Ježíšku se mi také báječně hodil …


… a ve stejném duchu jsem na dymo štítkovači vyrobila i nadpis pro cvičící kartičku. 


Zachtělo se mi zopakovat motiv kruhu z titulní kartičky, i vyřízla jsem do vellum kulaté okénko, které tak báječně umocní vykulený výraz dětí. Nápis Mikuláš je díky vellum dobře vidět a neruší ho pozadí fotky.


Mikuláš je u nás radost a stříhání rovněž, takže jsem zničila další kartičku a ozdobila nápisem textovou část. 


Jak sami vidíte, z ničeho jiného než z vánočních kartiček stránka poskládaná není. Využila jsem ještě dominantní thickers abecedy, dymo štítkovače a jedné samolepky z Planner kitu. Díky tomu, že jsou kartičky v sadě dobře barevně sladěny, nemusím nad ničím přemýšlet, nic extra hledat a prostě si tvořím. A moc mě to baví! 

1 komentář:

Pin It button on image hover