čtvrtek 3. prosince 2015

RODINA Papero amo

Každý měsíc představujeme jednu z našich milých zákaznic - členku rodiny Papero amo. Vybíráme si je z projektů v naší galerii na Pinterestu, a dnes vám představíme Radku. Seznamte se :)


RADKA ZAHRADNIKOVÁ


1.Jak dlouho se věnuješ scrapbookingu? 
V roce 2012 jsem si začala vést cestovní deník. Takový klasický se zápisky z cest, obrázky a suvenýry.  Občas jsem na internetu hledala nějakou inspiraci a objevila tak scrapbooking. Letos jsem začala dělat Project life a propadla opravdové závislosti. Kde jsou ty doby, kdy jsem si vystačila s pastelkami a lepidlem. 

2. Co nejraději tvoříš?
Nejradši dělám Project Life. Pořád zapomínám fotit, takže to někdy bývá opravdu velká výzva. Občas se hecnu a vytvořím nějakou třicítkovou stránku a nejvíc času mi teď zabírá tvorba kroniky pro Báječné ženy v běhu.

3. Jaké jsou Tvé TŘI nejoblíbenější produkty z PA shopu a proč? 
Jednoznačně enamelky a různé buttonky. I s málem se dá udělat hodně parády. Potom určitě české výseky a české razítka. Líbí se mi, že PA jenom nepřeprodává věci ze zahraničí, ale vytváří i vlastní ozdoby. Poslední dobou pokukuju po insta albu a sbírám odvahu k jeho pořízení.

4. Tvůj nej designer, vzor, výrobce?
Z výrobců Simple Stories. Mám ráda jejich kolekce. Z designérů nikoho vysloveně nesleduju, spíš čerpám inspiraci všude možně. U třicátkových stránek mám ráda jednoduchý styl, zatímco u PL stránek se dokážu barevně vyřádit.

5. Tvá nejdražší objednávka :))) 
Tak to jsem radši zapomněla :)

6. Kdybys vyhrála v loterii, co by sis koupila, po čem nejvíc toužíš? 
Koupila bych si lístek na vlak :) Mým snem je projet se Transsibiřskou magistrálou přes celé Rusko až do Vladivostoku. Ve scrapbookingovém světě se mi podařilo všechny sny splnit. Letos jsem rekonstruovala byt a jednu místnost jsem vyhradila jako pracovnu, tak mám jeden pokoj jenom na tvoření. Už se těším na dlouhé zimní večery, až se tam zavřu a budu tvořit a tvořit.

7. Jaký byl Tvůj neoblíbenější Creative/Simple/PL kit, jež odebíráš?
Jednoznačně u mě vede podzimní PL kit. Ten byl jedním slovem boží. Barevná kombinace hnědé, červené a oranžové je moje nejoblíbenější.

8. Co uděláš, když Ti přijde balíček s kitem/materiálem z PA?
Začnu tím, že si seběhnu dolů pro balík rychlostí, za kterou by se nemusel stydět ani Usain Bolt. Mimochodem i náš pošťák říká, že nikdo si pro balíky nechodí tak rychle :). Když ho donesu domů a otevřu, tak přijde na řadu můj kocour, který si balík očichá, lehne si do něj a teprve s jeho dovolením se můžu podívat i já. Všechny věci si pomalu prohlídnu, kochám se a představuju si, co všechno budu moct vytvořit.

9. A nakonec nám pověz, co Ti dělá radost mimo scrapbookingu. Co prostě ráda děláš, když zrovna nelepíš :)
 Nejvíce času mi zabírá běh. Takže buď někde běhám, nebo jsem na závodech jako pořadatel.


MOJE TVORBA





2 komentáře:

  1. Ráda Tě poznávám Radko:) Nevím, čím to je, ale nejvíce mě baví odpovědi na otázku číslo 8:))

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá tvorba a podle těch pár vět i skvělá žena!
    Jo jo, osmičku tak nějak prožíváme všechny, ne? PetraKV

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover