sobota 19. prosince 2015

SIMPLE KIT projekty

SIMPLE KIT PROSINEC
Valeria

Prajem všetkým krásny deň, s vianočným kitom opäť pokračujem v mojom pohľadnicovom besnení :-) Z decembrového simplu kitu sa mi podarilo vytvoriť veľa štýlov - tradičné, aj moderné, aj monochromatické... veď uvidíte. 

Podarilo sa mi dokonca skombinovať simple s PL :-)


Kvôli tejto pohľadnici som zničila celý papier, ale stálo to za to. Proste tam musela byť tá 24.


Kartičky sú super. Môžete si vytvoriť minimálne 3 pohľadnice a aspoň 4 krásne vianočné layouty. V tomto kite dostanete extra dávku flitrov, a to nie hocakých. Strieborné vločky a matná bordová sú bezkonkurenčné !!!


Samozrejme s toľkými flitrami som musela spraviť aspoň 1 shaker. 


Tvorenie som si užila aj vďaka super ozdobám, ktoré som našla v jednom obchodíku. Hviezdičky a vločky sú z kôry. Neskutočná štruktúra. 


Pečiatky z tohto kitu sú super. Už včera ste videli vločky, dnes sa sústreďujem na písmenkovú časť. Konečne som ich mohla využiť aj na pohľadnici, len som ich musela prestrihnúť ;-) Vyzerá to tak, že Slimky budem používať stále. Inak sa to nedá. 


Dostanete taktiež tieto úžasné látkové hviezdičky. Inak zlaté flitre majú odtieň, aký som ešte nevidela. Nie klasická žltá zlatá ... skôr platinovo zlatá ... ťažko sa to popisuje, úžasné. 


Páčil sa mi nápad. Jednoduchý a efektívny. 


Chcela som aj jednu elegantnú, klasickú. Nič lepšie ako použiť pauzák mi nenapadlo. Povystrihovala, polepila a pohľadnica hotová :-) 


Dúfam, že aj vás bavilo tvorenie s decembrovým Simple Kitom v tradičných vianočných farbáchNa záver môžem len skonštatovať, že som šťastná. V pondelok mám čo poslať :) Je to môj posledný príspevok v tomto roku. 

V prvom rade by som chcela Aničke a Pavlínke poďakovať za šancu, ktorú si ešte stále veľmi vážim. 
Taktiež sa chcem poďakovať vám - kolegyniam a čitateľkám tohto úžasného blogu hýriaceho nekonečnou kreativitou - za milé prijatie do svojich radov a krásne komentáre, ktoré vždy potešia. 

Prajem vám krásne Vianoce s tými ktorých milujete + veľa zdravia  + veeeeeľa lásky + veľa chuti a kreativity do ďalšieho roku plného nových výziev. Hlavne sa pokúste  si trošku oddýchnuť a vypnúť. 
Valika

8 komentářů:

  1. Vali, tobě také pohodové svátky a díky za kopu pohlednicové inspirace, páč já ještě pro rodinu NIC nemám!! :( a ta poslední je moje TOP, úžasné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janka dakujem ti velmi. Ty nepotrebujes pohladnice, lebo mas albumy :) pozves vsetkych na kavu a oni si hodiny mozu listovat ❤ krasne sviatky aj vam

      Vymazat
  2. Nádherné kúsky, nápodobne krásne sviatky!! ❤

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover