neděle 21. února 2016

Design team BATTLE


Už máš challenge za sebou (uff!), nebo ještě pořád bojuješ? Ať tak či tak...

Pojďme si říct, že MY jsme tě v tom nenechali. Jedna polovina DT pro tebe vymyslela ďábelské podmínky... a ta druhá je splnila! A stalo se tak v rekordním čase - fotografii hotové stránky jsme musely poslat už za hodinu a čtvrt! Abysme ti stihly všechno pěkně naservírovat, tvořily jsme společně už v pátek. A že to byla zábava :)


JAK TO DOPADLO a CO JSME SI MYSLELY...

ALENA
První moment po přečtení, hmm super, zase bílá, zničily mi moje plány, musím vybrat jinou fotku (haha máš jen dvě na výběr). Nesnáším je! :P ...tak jo jdeme na to. Sakra vždyť já tu nemám nic jen bílého a černého, to bude asi hodně chudá stránka. Teprve 10 minut? Mám pocit, že už nad tím sedím aspoň půl hodiny. Sakra proč ta Anička nic nelepí a píše statusy na fb. Slyším, jak to cinká a občas hodím oko. Tak jo...fajn čtvrtku mám, podkladový papír taky, sakra kde je ta tuuuuš! Joo aha tady. Dobrý, takže jsem zapla foťák a jelo se. Až tak po 40 minutách. PRÁSK! Spadl mi foťák. Hmm neuložilo se to. Takže to bude bez videa. No nic. Zkusím dotočit ten zbytek, ale je to zbytečné, když už to podstatné je nalepené. Fajn za chvíli je 12 a já to mám, no chtělo by to ještě něco, ale nic už tu nemám. Končím. Hurá...tak a ten binec tady je jako z čeho?....


ALONA
Byla to moje první stránka, kterou jsem tvořila, aniž bych měla předem vymyšlené rozvržení stránky, převybrané papíry a materiál pro tvoření a rozhodnuto o barevnosti. Tvořit jen s bílou a černou - to bych sama opravdu nevymyslela :) Bylo to jiné tvoření. Spontánní. Je to krásný pocit nechat se tvorbou unášet a co hlava vymyslí přenášet rovnou na papír. 

Alona navíc natočila video z procesu!



 


ANIČKA
Za pět minut nám Lea posílá zadání a já si v klidu dělám čaj. Předtím ještě stihnu holkám poslat foto stolu, kde prostě NENÍ místo na tvoření, ale když odsunu řezačku, tak to asi půjde :) Po po přečtení podmínek nastává první zádrhel. Fakt nevím, kde mám fotky. A taky Timovy nůžky. Začnu hledat všechno černý a bílý a v mezičase píšu holkám všechny svoje problémy :) Našla jsem bílou čtvrtku (= malý zázrak). Nahrabu si všechno ostatní a začínám - a to už je 20 minut pryč! Ještě že Jani V. dala podmínku trojúhelníky, hned mám jasno, co s pozadím. Moje ultra puntičkářské kolegyně by mě nepochválily. Trojúhelníky si neměřím, jenom přikládám papíry k těm, co už mám nalepené a tak nějak od oka řežu. Není čas! Tohle mi zabere úplně nejvíc a do konce už moc nezbývá. Zběsile lepím a ve 12.10 zjišťuju, že nemám použité razítko. Hmm, žádné se mi extra nehodí, ale něco tam vrazit musím. Vyhrává mini šipka se srdíčkem. Šup a už tam je. ve 12.14 cvaká spoušť a o minutu později letí fotka k Leuš - i s nepořádkem na stole :) Bylo to BÁJEČNÝ a myslím, že už jinak tvořit nechci! 


 

PAVLÍNA
Mám úplně přebrané fotky a k dispozici jen dvě - "Já zpocená s pádlem v kajaku" a "Já a ušatý pes Saturnin u moře" tak jsem čekala nějaké fajnové zadání, ke kterému mě to hodně půjde... třeba kytka, třpytky, použij víc než dvě fotky. Já jsem měla velikou výhodu, že sedím na celém obchodě, takže když mě chybí černé písmenka, tak si je prostě rozbalím... a pak je stejně nepoužiju. Musím říct, proč tam mám bílý propisot zebry! My jsme se s Aničkou den předtím lehce servaly o aršík bílých propisotů, kde byla zebra. A mohla jsem ji mít pod podmínkou, že ji v narozeninové challenge použiju. Nakonec se velice hodila. (P.S: Anička měla ze stejného důvodu použít propisot jízdní kolo, ale zapomněla ho u mě. Naštěstí! Co s ním v Kanadě taky?)


SILVIE
Tak až na to, že jsem neutřela prach na pračce a drahý stál ve dveřích 18:59 a naštvaně něco brblal, jsem si myslela, že hodina je úplně v okéji! Což jsem se samozřejmě přepočítala. Hned na začátek jsem křivě nalepila ten levý pruh a poprvé ve scrapbookovém životě použila násilí, prostě jsem to odtrhla a nalepila znova. Normálně tou černou barvou postříkám možná trochu stůl, tentokrát to schytal počítač, zeď a hlavně už nastříhané fotky a protože jsem na té stránce nechtěla vypadat jak Hitler, musela jsem rychle trojúhelníkovat další fotky. A ani nemluvím o tom, že uklidit pak ten nepořádek trvalo déle než hodinu. Ale za tu černobílou dík, nebudu tvrdit, že nemám od každého materiálu zvlášť krabičku černobílých věcí :P



VALERIA
Na tejto akcii sa mi páčila myšlienka. Nie ten battle, lebo ja s dievčatami súperiť nemôžem ;-) Chcela som si však vyskúšať tvoriť v časovom limite. Myslela som si, že to nebude až také strašné ... ako som sa len mýlila :-D Za deň d a čas Č som si určila piatok o 15:00. Celý deň som mala "miernu" žalúdočnú neurózu a o 14:55 som sa cítila ako pred skúškou. Mňa najviac prekvapilo tooooľko podmienok. Myslela som si, že sa nesúťažiace baby z DT  dohodnú len na jednej podmienke ( napr. použitie vellum ) alebo sa rozhodnú na jednej hlavnej téme ... ale keď som uvidela mail s 5 podmienkami, tak ma skoro kleplo :D Najviac ma zarazila tá podmienka, že môžeme použiť len čiernu a bielu ( Leuška to si ešte vydiskutujeme ;-)). Pre niekoho výhra ( Silvia), pre niekoho peklo (Alona). Ja sa tiež pridávam skôr k Alonke :) V prvom rade ten čas neskutočne rýchlo ubehol. Skúste si to niekedy aj vy doma. Je to zábava. Ak baby zorganizujú podobnú challenge aj v budúcnosti, rada si to opäť zopakujem. Nie je to totiž isté (Anička sa dušovala, že už nikdy více) Pozn. A.: Kecala jsem!

Je to môj jediný narodeninový príspevok, preto sa lúčim s prianím: KRÁSNE NARODENINY PAPEROAMO !!! Veľa inšpirácie a spokojných zákazníkov ako tomu bolo počas týchto troch rokov ;) 




A JEŠTĚ NĚJAKÉ PERLY Z NAŠÍ ZÁKULISNÍ FB DEBATY

...fáze přípravy...


 ...první odvážlivec už to má za sebou...

...za chvíli to vypukne...




...a už to víme...




...Valika má infarkt...

Původně jsme vás chtěli nechat vybrat, která z našich stránek je ta nej. Ale samozřejmě jsme chtěly vyhrát všechny. Necháme vás tak jen komentovat, co se vám na našich stránkách líbí a co vás třeba bude inspirovat v další tvorbě :)

23 komentářů:

  1. Tak to naprosto nemá chybu!!! Ještě, zme nemusíme vybírat, která stránka je ta nej ... Protože všechny jsou naprosto super!!! Jste šikulky, holky!!!

    OdpovědětVymazat
  2. SUPER STRÁNKY !!!! fakt ste to perfektne zvladli a kde je alenka ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem prvni, ale te zaplave cerno-bile se ztracim :)

      Vymazat
    2. Alenka prepáč !!! Poplietlo sa mi Alenka a Alona ♥

      Vymazat
  3. Uzasneeeee a diskuze nemá chybu :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Mé milé! Neskutečně se bavím podruhé! :D :D :D Bylo to opravdu úžasné! A musím přiznat, že jsem tvořila s vámi. Jen jsem si tu stránku pak ještě další cca půl hodinu dodělávala, páč jsem byla nespkojená :D
    Alona: Al! No taková rebelie!!! :D
    Anička: Razítko jsem hledala opravdu dlouho :D
    Val: Promiň!!! :D

    OdpovědětVymazat
  5. KRÁSA HOLKY!!!
    Mně se moc líbí:
    nápad Alenky dát visačku s textem do rámečku...
    Alonka - sice použila trochu modrých proužků, ale jinak moc krásná stránka...
    Anička - moc zajímavě řešené trojúhelníky!
    Pavlínka - líbí se mi text nad psacím strojem, super nápad!
    Silvinka - trojúhelníkové fotky jsem také původně měla v plánu, nakonec jsem nenašla vhodnou fotku, ale Ty to máš moc krásné!
    Valeria - super nápad s trojúhleníkama, nechápu, jak jsi to mohla vymyslet, nařezat a to vše za tak krátkou dobu! Klobouk dolů.

    Holky, jste proste super!

    OdpovědětVymazat
  6. Stránky jsou super, ale ta diskuze ta je naprosto boží 😍

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělé, krásné stránky - to musela být super zábava a vaše diskuze boží, se tady culím jako měsíček na hnoji, když si to představuju. Já když jsem to teď tvořila, tak jsem měla v plánu taky jinak použít šňůrku (chichi chtěla jsem něco rychlo-vyšít :-D ) ale pak jsem byla ráda, že jsem ji zapracovala tak jak jsem ji zapracovala. Do toho 1,5hodinového času se mi totiž probudila durch pročuraná dcerka, takže jsem ještě sprchovala a převlíkala postel. Ale ufff, zadání splněno, výsledek uspokojivý :-D Verča Sembolová

    OdpovědětVymazat
  8. Teda holky nádherné stránky a zveřejněná komunikace je super ... jsem se zasmála ... ale před 90-ti minutami mi tedy do smíchu nebylo ...

    OdpovědětVymazat
  9. Teda holky nádherné stránky a zveřejněná komunikace je super ... jsem se zasmála ... ale před 90-ti minutami mi tedy do smíchu nebylo ...

    OdpovědětVymazat
  10. Diskuzí jste rozhodně pobavily...:))), stránky jsou super, já ještě velice kladně hodnotím pracovní stůl Anicky! Takhle to přesně probíhá u mě... odsunout nejméně pravděpodobně použitelné věci na další projekt nacházející se na místě ve velikosti dalšího projektu....chachaaaa

    OdpovědětVymazat
  11. Teda holky, máte to super, diskuze nemá chybu a nejlepší je Aničky stůl :D

    OdpovědětVymazat
  12. V komentářích jsem se také našla:) trocha paniky, adrenalinu, smíchu a chaosu :)) Co mě teda vůbec nenapadlo, tak byo to, že jsem nepoužila jinou stránku než čistě bílou:)))) Tak třeba příště. Stránky jsou nápadité a inspirující! U Valiky poznávám isnpiraci Paige T.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dani to je strasna sranda. to tu musim napisat:) este som nevedela podmienky ale vytiahla som si moju 'paperoamo' krabicu. Premyslala som nad tym ze co by to tak mohlo byt. Snazila som sa prepnut z modu 'pohladnice' na layout. Vytiahla som si sacek z kurzu s Paige. Vsimla som si milion nevyuzitych pruzkov. hovorim si:to dam :) potom sa zacalo to sialenstvo. Po precitani Leinej podmienky som balicek rychlo hodila spat do krabice. mala som pripravenu uplne inu stranku. pred lepenim som poslednykrat skontrolovala podmienky. Zabudla som na trojuholnik !!! A tak z toho vzniklo toto. Az vecer ked som sla spat som si uvedomila ze Paige sa podvedome dostala na stranku aj tak:))))

      Vymazat
  13. Stránky jsou všechny naprosto úžasné, ale musím potvrdit, ta závěrečná diskuze z FB to zabila... Který čaj - rum! :-D

    OdpovědětVymazat
  14. Holky jste skvělé! Diskuze super, Aniččin stůl je jako můj ....

    OdpovědětVymazat
  15. Nádhera, až oči přecházejí..to umí jen pravé scrapženy v PA.....každá stránka je jiná, a na každé spoustu skvělých nápadů!
    Kochala jsem se stránkama s popiskama, ale teprve po přečtení diskuze na fcb to bylo komplet. Děkuji za zprostředkování tvořivého procesu, pobavení a inspiraci. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Dámy, klobouk dolů. Doufám, že vás nezklamu...naprostý TOP je totiž diskuze na konci... ;) Ještě jednou gratuluju. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jste skvělé holky, stránky jsou parádní a to úplně všechny. A ta konverzace, směju se jak urvaná. Ještě jednou děkuji za dnešní den, úžasně jsem se bavila

    OdpovědětVymazat
  18. Jste skvělé, stránky nádherné a hlášky z FB nejlepší !!! :-) Měla jsem dnes báječný den s drahými přítelkyněmi, ale trochu mě přeci jen mrzí, že jsme si nemohla zascrapovat s vámi :-)
    Tyhle bláznivé akce na čas mám totiž moc ráda .

    OdpovědětVymazat
  19. Klobouk dolů, s takovýma podmínkama v časovém presu vznikly opravdu úžasné stránky! A ta diskuze k tomu, paráda :)

    OdpovědětVymazat
  20. Holky máte to moooc povedené. A pěkně jsem se pobavila :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover