čtvrtek 31. března 2016

Challenge 4/2016


NAUČTE MA MILOVAŤ ORANŽOVÚ
Valika

Prajem vám krásny deň,
Táto challenge bude trochu iná. Nebudem vás vyzývať posúvať vaše hranice tvorivosti, ale chcem vás poprosiť o pomoc. Naučte ma milovať oranžovú


Naozaj milujem farby, ale časom som zistila, že nemám rada oranžovú. Mala som krátke obdobie kedy som ju vedela tolerovať a dokonca som si ju dala aj na stenu, ale to už je dávno za mnou. Prikladám dôkaz - na fotke je všetko čo mám v oranžovej farbe. Na pomoc som si musela zavolať aj príbuzné odtiene  - žltú a škoricovú. Je to ako kvapka vody v oceáne v porovnaní s vecami v mentolovej, tyrkysovej, ružovej alebo zlatej farbe :-)


Rozhodla som sa bojovať statočne a využiť produkty, ktoré mám a ktoré som ešte asi ani nevyužila ... teda okrem pečiatok. Tie využívam častejšie ako napr. oranžové kvietky.


Dala som šancu aj odtieňu Light Orange od Ecoline.


No a napokon nové farebné kombinácie mojich pečiatok.




ZADÁNÍ

Vytvořte scrapbookovou stránku, přáníčko, PL kartičku, visačku, nebo jiný papírový projekt
  • Téma: NAUČTE MA MILOVAŤ ORANŽOVÚ
  • Podmínka: Použite na stránke oranžovú. Akýkoľvek odtieň a v akejkoľvek podobe (ozdoby, kvietky, svorky...) Cieľom challenge nie je použiť čo najviac oranžovej na jednom projekte. Cieľom je použiť túto výraznú farbu s citom a vkusne.
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 27. 4. 2016 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 28. 4. a vítěze vyhlásíme 30. 4. 2016

VÝHRA
Poukaz na nákup na www.paperoamo.cz v hodnotě 250 Kč

Verím, že moju výzvu prijmete a pomôžete mi :) Už sa neviem dočkať, vaše projekty sú totiž z mesiaca na mesiac lepšie a lepšie.

24 komentářů:

  1. Super zadání - taky na projektech teda oranžovou nemusím (i když mám kuchyň vymalovanou oranžově :-D ložnici už jsem přemalovala na béžovou :-D) ale třeba se mi zase začne oranžová líbit. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veronika veľmi si ma potešila :) úplne ťa chápem s tou oranžovou. život je plný nepochopiteľných kontrastov :-D teším sa na tvoj projekt ♥

      Vymazat
    2. Hned jsem se vrhla do tvoření, ale vůbec bych netušila jaký budu mít problém tu oranžovou zapasovat a zkombinovat - můj výtvor očekávejte asi až tak na Vánoce :-D

      Vymazat
  2. Krásne zadanie a ešte krajšie výtvory Vali :) fakt sa podarili a vôbec nie je na nich vidieť že by si oranžovú nemala rada ;) môžem sa spýtať čo je to za razítka?? Kvetiny tie ja mám rada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanka ďakujem veľmi pekne !!! :) no tú oranžové besnenie som sa pripravovala asi mesiac :D a keď už začnem tak neviem skončiť :D sú to pečiatky od Prima Marketing asi 2 alebo 3 kolekcie - veľmi podobné ale NEMOHLA som odolať ♥

      Vymazat
  3. No, na to,že ji nemáš ráda,jste se rychle skamarádily!..:), pěkná výzva!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) dakujem ♥ snazila som sa. vyzva je vyzva :D

      Vymazat
    2. Právě, výzva nejen pro nás, ale i zadavatelku....I like it!

      Vymazat
    3. To by si sa cudovala ako prezivam ked mam za ulohu challenge :-D kazda jedna je výzva ;)

      Vymazat
    4. už sa nečudujem nič...;), ale po tomto měsíci se jmenuju Oranžová....;)...uf

      Vymazat
  4. Přáníčka jsou nádhera :-) taky by mě nenapadlo, že nemáš oranžovou ráda ;-) ale jinak to mám dost podobně, oranžovou jsem měla v prvním bytě v obýváku, pak žlutou. Obě barvy v projektech moc nepoužívám :-) ale pokusím se :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D asi na tom niečo bude. Mala som na stene aj iné farby našťastie tie môžem a používam často. Asi ide len o tú oranžovú a ďakujem :-)

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherná přání, nechce se mi věřit, ze nemáš oranžovou ráda ;-) Musí být použitá jen oranžová a neutrální černá a bílá, nebo mohou být i jiné barvy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem za komentár aj otázku. Samozrejme môžete použiť akúkoľvek kombináciu farieb. To len ja som zvolila neutrálnu čierno-bielu. Podmienkou je , že tam musí byť aspoň niečo oranžové :)

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Ja tu averzi vuci oranzove chapu, nemam ji rada hlavne na semaforu, kdyz znamena "uz se muzes rozjizdet" a za par vterin zas "ne, abys jeste jela!". Ale dobre, zkusim se taky s tou divnobarvou popasovat ;-).

    OdpovědětVymazat
  9. Ja tu averzi vuci oranzove chapu, nemam ji rada hlavne na semaforu, kdyz znamena "uz se muzes rozjizdet" a za par vterin zas "ne, abys jeste jela!". Ale dobre, zkusim se taky s tou divnobarvou popasovat ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D prirovnanie k semaforu ma ani nenapadlo ale nieco na tom moze byt. urcite skuste. velmi sa tesim na vas projekt ♥

      Vymazat
  10. Valika, máme to rovnako - vytiahla som všetko, čo mám v oranžovej a veľa toho nebolo ... a ja mám tak rada studené odtiene! Ale potom som pri tvorbe PL narazila na foto, ktoré si oranžovú a príbuzné farby fakt pýtalo a tak túto challenge nemusím vzdávať. ☺ Dievčatá z PA, ťaháte zo mňa nemožné! 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. presne tak. challenge je challenge :) som rada ze sa zapojis aj do tejto oranzovej ♥

      Vymazat
  11. :D Janka vyzerá to tak že oranžová je viac špeciálna než sme si všetky mysleli :) veľmi preveľmi sa teším na výtvor ♥

    OdpovědětVymazat
  12. prosím dá se někde nakouknout na udělaná přání? ať hledám jak hledám nenašla jsem
    Marcela F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, jestli myslíš projekty do této challenge, tak je najdeš zde ... http://paperoamo.blogspot.cz/2016/04/challenge-42016-hlasovani.html

      Vymazat

Pin It button on image hover