pátek 11. března 2016

JAK NA ...

Lucia

Nemajú žiadnu chybu, sú perfektné. Zlatá je farba, ktorá aj keď niekedy vyjde z módy, aj tak bude stále elegantná a nič sa ňou nepokazí.

Dala som si takú menšiu výzvu, že na ďalších troch PL stránkach ich z tohto hárku použijem čo najviac. Použila som viac ako polovicu a aj tak sú stránky elegantné, zlatá ich len jemne dopĺňa – na kartičkách ale aj na fotkách.


Dajú sa použiť takmer na všetko, zlatá farba je klasika, ladí so všetkým ... je to proste topka : )











9 komentářů:

  1. Krasne. Taky propisot miluju, elegantni a i na fotkach vypada proste skvele :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou super, ale jak jsem zjistila , tak bohužel nejsou. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Propisoty mám strašně ráda, protože stejně jako průhledné samolepky se dají použít i na fotky. Pokud jsou ty propisoty navíc zlaté, tak jsou opravdu top. Nádherné ukázky - skvělá inspirace.

    OdpovědětVymazat
  4. krásné, Luci! a já teď díky Silvii zjistila, že netrvají věčně :( prostě je-li propisot,rychle spotřebovat, za rok už s ním neuděláte nic :( vytáhla jsem včera jedny z lednového kitu a hořce zaplakala, že už prostě nefungují :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt? no ja som schavlne jedny teraz skusila, co mam uz asi aj tri roky a idu... asi zavisi od kvality.. :)

      Vymazat
    2. to se mi nechce věřit...myslím, že bude záležet už na počátečí kvalitě (tudíž asi značce). Některé i úplně nové mi jdou hůř (třeba jedny od Heidi), musí se hodně drbat dřívkem a pořád kontrolovat jestli už je obtisknuto, než se folie sloupne nadobro. Pak mám dvoje od October afternoon bratru 5 let a fungují naprosto famózně (OC je dělá fakt skvěle, strašně dobře přilnou bez zbytků..)

      Vymazat
    3. vida! takze tady je zakopany pes :( meli by uvadet datum spotreby .... a je pravda, ze jedny zlate mi nefungovaly asi po mesici od nakupu .... :)

      Vymazat
  5. Nadhera Luci! Taky mam tyhle a hojne pouzivam, jsou super

    OdpovědětVymazat
  6. jaktože mi unikly?! Krásné!! A těším se až ukážeš ze svého PL víc!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover