úterý 8. března 2016

SCRAPBOOKOVÁ VÝMĚNA Papero amo!


Nejen PL stránky si v rámci DT Papero amo vyměňujeme (více zde). Považte, došlo i na výměnu fotek a tvorbu velkých scrapbookových stránek! A zapojil se opravdu celý DT. Lepení stránek je již v plném proudu a my teď doufáme, že nás v tom nenecháte a podobnou výzvu si vyzkoušíte s námi.

Jak to celé bude probíhat?

Do 15. března 2016 nám na email atelier@paperoamo.cz pošlete 1-2 fotografie s informacemi pro případný journaling – o jakou fotku se jedná, kdo, kde, kdy, datum apod. My vaše fotografie rozlosujeme a emailem zašleme dalšímu účastníkovi. Fotku, kterou obdržíte, dle informací scrapnete a fotografii výsledné stránky zašlete opět na stejný email do 30. dubna 2016.

A pozor, všechno to bude v maximálním utajení, tzn. nebudete do poslední chvíle tušit, kdo vaši fotku scrapuje! Navíc budete mít na konci výměny ve vašem albu naprosto originální stránku, kterou jste samy nevyrobily :) Pro vaši inspiraci a motivaci bude během dubna na blogu uveřejněna naše výměna v rámci DT.

Tak co, půjdete do toho s námi?

21 komentářů:

  1. Tak to je naprosto dokonalé, už se těším, jdu najít nějakou fotku.

    OdpovědětVymazat
  2. To je skvělé, asi budu večer hledat nějaké fotky, které bych mohla poslat. :-) Jen se ještě chci zeptat, jak dlouho budeme mít případně na zpracování, respektive, kdybychom se asi orientačně dozvěděly přes meil, co budeme scrapovat - ještě v březnu nebo až začátkem dubna?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, na zpracovani budete mit minimalne mesic, pokusime se hned po 15. breznu fotky co nejdrive ucastnicim rozeslat :)

      Vymazat
    2. Jani, děkuji moc za informaci. :-) Ráda bych se zúčastnila, tak se ptám, abych to pak nemusela dodělávat třeba na rychlo ještě v porodnici. :-)

      Vymazat
    3. no jeee, gratuluji!! a tedy, takova stranka z porodnice, to by bylo neco! :D

      Vymazat
    4. Děkuji. :) Každopádně si myslím, že by zase o tolik nikdo nepřišel. Stačilo mi vloni vytvářet stránky do challenge v lázních.

      Vymazat
  3. Takže hotovou stránku pak pošlu majitelce fotografií?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, ano, po uverejneni na blogu rozesleme adresy .. to bude adrenalin :)

      Vymazat
  4. Já chci, já chci. To je super nápad :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Holky bude to maximálně super! Kdo se nezapojí, prohloupí!

    OdpovědětVymazat
  6. To je super :) Škoda, že tou dobou budu mít díky rekonstrukci bytu všechny věci sbalené někde v krabicích ve skladu :( Tak snad se akce bude opakovat i v budoucnu, abych se mohla zapojit.

    OdpovědětVymazat
  7. Takže to bude 30tková stránka? (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, jedeme ve velkým :) takže ano!

      Vymazat
    2. Aaach to je má slabá stránka :-( uvidím jestli se přihlásím. Na jedné straně mě to hodně láká, ale na druhé nevím jestli to stihnu. Když já bych chtěla dělat všechno, ale to prostě nejdeeee :-D :-D (Verča)

      Vymazat
  8. Tak do toho rozhodne idem :-) bude to velka zodpovednosť ale to treba jednoznacne využiť ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Už jsem se několikrát podobné akce účastnila a díky tomu mám úžasné stránky, které by mne nikdy nenapadly. Takže JDU do toho.

    OdpovědětVymazat
  10. Já se těším :-) večer budu taky hledat fotky. Jupiiii

    OdpovědětVymazat
  11. Já se těším :-) večer budu taky hledat fotky. Jupiiii

    OdpovědětVymazat
  12. ach jooo, já to prošvihla :-( těším se alesoň na fotky

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover