sobota 19. března 2016

SIMPLE KIT projekty


LEA

Naše rodina
  1. Na podklad si z kitu vyberte světlunko šedou čtvrtku s černými šipečkami.
  2. Ze žluté květinkové čtvrtky si uřežte pruh o šířce cca 15 cm (záleží na přesné šiřce vaší fotografie), z něj pak dva kousky. Jeden bude mít šířku 6 cm a druhý 14 cm.
  3. Menší přilepte k hornímu okraji podkladu 2,5 cm od pravého okraje. Druhý zase k dolnímu okraji také 2,5 cm od pravého okraje.
  4. Mezi těmito kousky čtvrtek vám vznikl prostor, do kterého umístěte fotku velikosti 10x15 a orientaci na šířku. Nad i pod fotkou by vám měl vzniknout cca 0,5 cm proužek.
  5. Z pásku kartiček Papero amo si vyberte ty, které se vám hodí a přilepte do pravého horního rohu spodní květinkové čtvrtky.
  6. Z archu samolepek si také vyberte ty, které se vám hodí a nalepte vlevo od fotky. Samolepky můžete nalepit i pod nápisy z kartičky.
  7. K samolepkám, které máte vlevo od fotky nalepte ananasy.

 
Super život
  1. Jako podkladovou čtvrtku si vyberte růžovou.
  2. Z šedé květinkové si uřežte kousek cca 22 cm dlouhý, cca 18 cm široký a umístěte jej cca 4 cm od levého okraje čtvtky a cca 5,5 cm od horního okraje.
  3. Tentokrát budete potřebovat dvě fotky o velikosti 9x13 v orientaci na výšku. Prní z nich přilepte cca 1,5 cm od horního okraje květinkové čtvrtky a cca 3 cm od levého okraje podkladové čtvrtky. Druhou fotku přilepte cca 0,5 cm od spodního okraje květinkové čtvrtky a cca 1 cm od první fotky.
  4. Z pásku kartiček si vyberte tu, která se vám hodí a přilepte ji do prahého horního rohu květinkové čtvrtky.
  5. Z archu kulatých samolepek si vyberte dvě. A každou z nich přelepte přes horní okraj fotek.
  6. Z druhého archu samolepek si vyberte dvě a přilepte je pod spodní okraj květinkové čtvrtky.
  7. Dozdobte perličkami a motýlkem, kterého přilepte např. lepidlem Glossy Accents.


VALERIA

Prajem vám všetkým krásny deň,
chcela by som vám povedať, že marcový simple kit je veľmi špeciálny a dôvodov, prečo je špeciálny je hneď niekoľko:
  
1. nálepky - páčili sa mi od začiatku, ale myslela som si, že ich nevyužijem. Napokon som všetky pohľadnice vytvorila len s nimi. Sú univerzálne a unikátne zároveň :)


2. ananás - tieto mini zlaté ananásy sú top z top !!! Niečo tak milé a super som už dávno nevidela. Som zvedavá čo ich prekoná


3. sklenené perličky - na fotke nevyzerajú ani zďaleka tak dobre ako v skutočnosti. Musím zistiť či ich nevyrábajú aj v iných farbách


4. motýle -  priložené acetátové / fóliové motýle ma inšpirovali, aby som sa tento mesiac viac zamerala na tvar motýľov. Nemôžem si pomôcť, ale tento tvar mám veľmi rada.


Sú veľmi jemné a dajú sa nádherne vrstviť.


Nezabúdajte spájať rôzne veľkosti, výsledok vás môže príjemne prekvapiť.


Zatiaľ som efekt vrstvenia dosiahla pomocou 3D penovej lepiacej pásky, ale motýle si pýtajú prešitie strojom. Raz aj to bude ;-)


Dúfam, že sme vás s Leou presvedčili, že tento kit si právom zaslúži vašu pozornosť :)

6 komentářů:

  1. Kit mě nijak nezaujal, protože jsem spíš na světlé papíry a jsem antimotýlková, ale když teď vidím ty ananasy....<3 to je božárna. Můžu se jen zeptat, to byl dárek navíc? protože u kity je nikde nemůžu najít http://www.paperoamo.cz/papero-amo/3-KIT-CLUB/46-AKTUALNI-KIT. Já bych si ho kvůli nim koupila bez váhání.

    Žanet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Žan, ananasy v kitu fakt jsou - až je budeme dávat do obchodu, tak je tam vyfotím taky :) Díky! A-

      Vymazat
    2. Budou k prodeji? Tak to už se nemůžu dočkat!

      Vymazat
    3. Milá Žanet ďakujem za úprimnosť :) motýlky nie sú povinné a farby naozaj sú tmavšie, tak možno nabudúce ;) fakt díky za komentár ♥

      Vymazat
  2. Super holky :-) a přáníčka jsou překrásná :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover