úterý 12. dubna 2016

Organizace pracovny

Filmový ateliér
Alona 
  
Zdravím všechny! Dneska mám tu čest psát článek na své nejoblíbenější scrapbookové téma – organizace pracovny. Nebudu vám ale ukazovat podle barev seřazené papíry, ozdoby nebo project life kartičky (to možná příště), dnes Vás totiž zvu do svého „filmového ateliéru“. J



Co jsem pro vybavení filmového ateliéru potřebovala? Foťák, podnoží stolu z IKEA, přesněji ½ podnoží, nejjednodušší foťákový stativ a lampičku potřebnou hlavně pro natáčení večer. Jo, a málem jsem zapomněla na zpevňovací materiál. Tady je jeho detail J


Konstrukce drží výborně, ale mám lehké podezření, že se mi úplně nebude chtít ji rozebírat. A takto vypadá moje nahrávací studio. I takový obyčejný mikrofon na sluchátkách k telefonu stačí.


Na stole mám dvoupatrový podnos, kde držím ozdoby, které by se jinak válely po stole. Obsah mističek se celkem často obměňuje.


To, co vidíte v pozadí, jsou částečně věci, které hledají své místo, protože jsem ještě nedokončila reorganizaci pracovny. Ale hlavně jsou tam věci, o nichž vím, že pokud je nevidím, nepoužiju je. Jako například tekuté enamelové tečky nebo glitrová lepidla.


Taky zde mám washi pásky a pořadač, který brzdí mou chamtivost. Řekla jsem si, že už sbírám dost věcí. Nechci ještě k tomu sbírat washi pásky, ale chci je používat. A taky mám ráda vzhled utrženého okraje washi pásky, který zajišťuje nůž na pořadači.


Taky zde mám ústřižky. Není jich zatím moc a od té doby, co mám tuto krabici pořád po ruce, ani se moc neplní.

Děkuji za návštěvu mého ateliéru a těším se někdy zase na shledanou v mé pracovně.

10 komentářů:

  1. Máš tie najlepšie vychytávky !!! je to super ♥ teším sa na ďalšie pokračovanie tvojho scrapbookového raja :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vali, dekuji :) Pokracovani urcite prijde. Pracuji na tom :)

      Vymazat
  2. Nechtěj vidět, jak jsem natáčela já! :-) Super, spoustu prostoru, krásně to dýchá! Ale nejvíc mě baví ten stojánek s mističkami, až to bude kam dát, tak si ho taky pořídím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dianko, jsem hodne zvedava na to jak delas videa! Tesim se, az to ukazes :)

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Juu moc hezky. Hlavne se mi libi ten stojan na stativ. A co teprve ten stojanek na washi, ten sem nikdy nevidela. Da se.sehnat i u nas nebo je odnekud z ciziny? Moc pekny clanek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, Karolino :) A ten stojanek je od We Are Memory Keepers a sklada se ze 3 casti - dvou stojanku a pojiciho stredu, na kterem se otaci horni stojanek. A urcite se da objednat ;)

      Vymazat
  5. Tak to je boží prostor ;) Připevnění stativu nemá chybu :-D A ten stojánek s mističkama je nádhernej - něco podobného bych taky potřebovala ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni :D Stojanek na takove"kam s tim?" veci je k nezaplaceni. IKEA ma vse, dokonce i stojany na stativy a stojanky na misticky ;)

      Vymazat
  6. No to je dokonale, hlavne, ze fotak drzi:) a jinak krasna Pracovna, aaaach

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover