neděle 15. května 2016

CREATIVE KIT video


Můj kreativní diář
Silvie

Musím se přiznat, že jsem taky podlehla diářovému trendu. Minulý týden mi přišel krásný modrý Macaron diář a zeje prázdnotou a náš nový Creative kit se do něj prostě dokonale hodil. Zatím přesně nevím, co budu chtít do diáře diářovat, protože na reálné plánování to moc není. Mezi všemi nálepkami a páskami a barvičkami se přece nemůže nikdo vyznat, zvlášť když to člověk dělá zpětně. 



Chci ho tedy použít hlavně na všechny možné seznamy, které mám různě po sešitcích a aplikacích. Třeba na čem jsem byla letos v kině, jaké knížky jsem přečetla, co chci za dárky, co potřebuji koupit do bytu nebo kdy má kdo jaký svátek a výročí. Taky mi zbývá plno fotek, které vytisknu a nikam se pak nevejdou.  



Kategorie Nejlepší dny roku 2016 je tím pádem na světě. Je to teprve začátek, ale určitě můj diář budete moc sledovat tady, na facebooku nebo na instagramu. Jasné je, že creative kit je naprosto univerzální sada krásných věciček, z kterých vytvoříte klasický layout, zábavné ozdoby do dortu, předěly do diáře nebo cokoliv vás napadne jiného.




A diářové video o tom všem:


 Rádi uvidíme vaše projekty.

4 komentáře:

  1. Díky za to, že tě znám! Já si ty desky od Carpe nechám přesně na tohle!!!! :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné Silvi! Asi neodolám a taky podlehnu tomuhle diářování. Můj diář totiž začíná být dost zmatečný a ani už nezdobím.

    OdpovědětVymazat
  3. To je přesně to, co plánuji dělat se svým Carpe už od jeho zakoupení :) (zatím samozřejmě nic, ale musím se už konečně donutit, než začne nový rok). Jen se mi zdálo, že je tam nějak málo hvězdiček?, krásné :).

    OdpovědětVymazat
  4. hm, taky jsem nakonec podlehla, zatím jsem zakoupila diář v papírnictví, ikdyž jsem prohlížela od Websterů a Heidi, ale říkala jsem si, že kdyby to náhodou zas neklaplo....ale jo, ono se to plní a taky lepím zbytky fotek...nebude to úplně marné!...a mám podobnou barvu...trošku tmavší....:)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover