sobota 7. května 2016

Mezinárodní den scrapbookingu 2016 - BLOG HOP


Jestli jsi na našem BLOG HOPu poprvé, tak ti musíme prozradit, co že to vlastně budeme dělat :) Na konci tohoto článku najdeš odkaz na blog jedné z členek našeho design teamu. A když na něj klikneš, tak u ní najdeš opět článek k dnešním oslavám a na konci odkaz na další blog.

U každé členky našeho design teamu se podíváš na to, jak začínaly a jak jsou na tom teď. Ukážou ti, jak se popraly s balíčkem materiálů od kolegyně, podělí se s námi o oblíbené produkty a navíc pro tebe každá z nich bude mít SOUTĚŽ!

Pokud byste se po cestě ztratili, přikládáme seznam blogů, které dnes navštívíme:

3. Alona
6. Lea
7. Lucia B. 
9. Silvie
10. Valika



PŘED A PO 



Tak jsme si s holkama říkaly, že v rámci našeho svátku bychom si mohly ukázat, jak jsme v tom našem tvoření pokročily. Že nikdo nezačal tak, že slepil první stránku a byl to zázrak vhodný skoro do galerie. Že všichni máme doma stránky, za které se tak trochu stydíme, ale přesto je milujeme. A tak vám ukážeme naše PŘED A PO. A tím myslím naši úplně PRVNÍ a úplně POSLEDNÍ stránku - nejsou to možná ani ty nejhorší, ani ty nejlepší díla. Ale jsou naše! 



ANIČKA

Pamatuju si přesně na tu hrůzu, když jsem zjistila, že vytvořit scrapbookovou stránku chce nejenom moře času, ale i nervů. A já se tehdy v roce 2011 nerozhodla vytvořit JEDNU stránku. Ale rovnou celé album. Tatínkovi k narozeninám, které měl asi za dva týdny. Uff, jak já jsem se proklínala. Ale nakonec jsem to (samozřejmě) nějak stihla, a i když o kvalitě mé tehdejší práce by se dalo s úspěchem pochybovat, album stále milujeme!

No a ta poslední... pro moji drahou sestřenici k jejím, ehm, třicátinám (promiň!:)). No hlavní rozdíl je samozřejmě v nasyslených materiálech. To prostě papírákem v Přerově nenahradíš. A taky už toho mám dost nakoukaný a něco v té hlavě zůstane. Ale ta nadzvuková rychlost v tvoření mi musela zůstat, když už ZASE nestíhám... 


PAVLÍNA
Tipuju, že mám v této společnosti asi nejstarší první scrapbookovou stránku :) Je z roku 2004, když se nám narodily holky. Materiál jsem horko těžko sháněla, v Čechách toho tehdy opravdu moc nebylo a já jsem tak strašně moc chtěla papíry Basic Grey! Pamatuju si, že jsem byla úplně nadšená, když jsem objevila techniku: vytrhat díru do papíru a konce narolovat do rámečku. Tato stránka  nastartovala v mém životě tolik věcí...

Zatím poslední: Často mám rozdělaných několik stránek najednou a tato je jedna z posledních. Papír už netrhám, protože když potřebuju odrbaný efekt, mám přece profiničítko! Rozdíl mezi mým tvořením tehdy a teď je v rychlosti (tehdy týden, dnes hodinu), materiálu (tehdy nic, dnes tolik, že ani nevím, co mám) a hlavní rozdíl je asi ve fotkách. Je tu naprosto zřejmá hranice mezi "předPicmonkey" a po "poPicmonkey". 



DUO CHALLENGE 

No a teď... vymyslely jsme si na sebe zase takovou past. Po skvělé akci výměny scrapbookových stránek, kdy jsme si vyměnily fotografie a musely jsme vytvořit stránku pro svou kolegyni z design teamu, došla řada na VÝMĚNU MATERIÁLŮ. A to ne jen tak ledajakých :)

Utvořily jsme dvojice, které si pro sebe navzájem poslaly balíčky s jejich oblíbeným materiálem, který nejlépe vystihuje náš styl a vkus. No prostě naše srdcovky. A protože nám to bylo málo, napsali jsme ještě pravidla tvoření - zakázaly jsme věci a pomůcky, kterých se při tvoření nikdy nedotkneme, nebo naopak nakázaly použít něco, co používáme úplně pokaždé. 

A tak jsme z materiálů, které nám poslala TA DRUHÁ měly vytvořit stránku co nejvíc naši, ale celou z cizích zásob. A jak to dopadlo? 

ANIČKA
To, že jsem byla ze začátku nadšená z balíčku od Luci je vám jasné. Ale co PROBOHA udělám s těma kytkama? Taky mě trošku dostal kus látky. No nakonec jsem z toho udělala mašličku a druhou z hedvábného papíru jsem k ní přivázala a mám takovou lehce divnou rozetku! A myslím že já a Lu si materiály klidně můžeme měnit častěji - určitě se shodujeme v množství potřebného materiálu :)


PAVLÍNA
Emotivní výzva to byla! Nejdřív nadšení, že dostanu balíček od Silvie. Pak hrůza, když přišel. Jak proboha použiju ty Silviny samolepky s liškama?! Zachránila mě inspirace fotkou. Pořídila ji právě Silvie na našem pražském kurzu, kde jsme s Aničkou dostaly od Teresy Collins růžovou lepící megapistol. Budu si ji hýčkat na věčnou památku. Fotka je to komiksová a k ní se najednou strašně hodil ten tak trochu bláznivý balíček od Silvie.  

SOUTĚŽ


Vytvoř komentář k tomuto příspěvku - odpověz na otázku: Jaké další druhy kitů bys chtěla vidět na Papero amo? Ze všech komentářů, které budou obsahovat odpověď na otázku, v pondělí vylosujeme výherce POUKÁZKY 300 Kč NA NÁKUP NA WWW.PAPEROAMO.CZ (celkem hrajeme o 3000 Kč na všech zastávkách!)

KAM DÁL?

A teď už můžeš udělat HOP na blog k ALENĚ.
Děkujeme za návštěvu :)

43 komentářů:

  1. Určitě by ještě spousta uvítala přáníčkové cardmaking kity :-) krásný mezinárodní den scrapbookingu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj holky, uvítala bych kity ve stylu cardmaking a nebo mix media (i když si to nedokážu úplně moc dobře představit) :) Krásný den

    OdpovědětVymazat
  3. Oooooo odpadla som z tvojej stranky Anicka, nadhera! NAbuduce ti poslem viac tych kytek :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné čtení :-) Taky by se mi líbil přáníčkový kit, samozrejme vždycky s nějakým pěkným PA razítkem :-) Jiřka

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj holky v prvom rade waaau za tie krasne stranky, ktoré ste vytvorili sú super a co by som aj ja uvítala by bol urcite cardmaking kit. Krasny MDS želám :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem s kity spokojená :-) Možná by nebyl špatný nějaký zaměřený na přáníčka, třeba by mě to donutilo se do nich konečně pustit :-) Ale více než nový kit bych uvítala nějaké české "těhotenské" PL kartičky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda těhotenské kartičky by nebyly špatné. Svoje album Pregnancy journal jsem ještě pořádně ani nezačala, tak by se mi taky hodily. :-)

      Vymazat
  7. Přesvědčily jste mne, že se musím jít podívat do alba na svou první třicítkovou stránku. :-D Duo Challenge mě dostala, hlavně ty vytvořené stránky z toho namixovaného balíčku materiálu. Co se týče případného nového kitu nemusel by být špatný kit podobný na způsob Ali Edwards, která má vždy kit na určité téma.

    OdpovědětVymazat
  8. Přáníčkový kit by byl skvělý, poslední dobou dělám samá přáníčka a je mi tak líto stříhat do svých pečlivě nahromaděný PL materiálů :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Stránky pred a po sú riadne super :D Tiež ma to namotivovalo pozrieť na moju prvú stránku :D A tématické kity by mohli byť zaujímavé :)

    OdpovědětVymazat
  10. Teda stránky z materiálu od kolegyněk jsou parádní!
    Já bych chtěla určitě přáníčkový kit- stačila by sada šestkových papírů, sada razítek, třeba i s nějakou vyřezávací šablonou plus něco málo na zdobení :) ach, to by bylo něco pro mě... :)

    OdpovědětVymazat
  11. Úžasné .... jaký kit? Za mne jedině českýýýýý - jsem přeci jen stará struktura :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Mně by se líbily tematické kity - zaměřené na konkrétní události - třeba narozeniny, stěhování, výlet, apod. :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj holky, "těhotenský kit" je bezva nápad, mně by se líbily pak navazující dětské klučičí/holčičí 1.rok, 2.rok atd

    OdpovědětVymazat
  14. Dneska mám nabitý den, tak si zabloghopsám až večer vše naráz, ale moc se těším už teď,co na nás vymyslíte!
    Uvítala bych třeba Insta kit včetně ozdob, kartiček...tématicky pokaždé jinak, třeba svatba, cestování, náš pes/kočka,... A pokud byste mi opravdu chtěly udělat radost, tak kity typu Week in the life, Day in the life, Story kit na každý měsíc, jako má Ali Edwards. To bych si předplatila 2 kusy od každého prosím! Tak šťastný scrapbookový den:-)
    Žanet

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj holky, krásně inspirativní. Líbil by se mi kit mixed media. S touto technikou se trochu peru :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj holky, krásně inspirativní. Líbil by se mi kit mixed media. S touto technikou se trochu peru :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Kity jsou fajn a myslím, že většinu z nás uspokojí..možná zaměřený na přáníčka a různé přáníčkové karty k dárkům

    OdpovědětVymazat
  18. Před a po nemá chybu :-)

    Mně by se také líbily nějaké kity na určité události (svatba, těhotenství, 1. školní den, porod, atp.), které by byly k dostání vždy, ne jen limitovaná edice :-) Nesmělo by chybět razítko, chipboard, české kartičky, atp....

    OdpovědětVymazat
  19. To je tedy těžká otázka :-) nápady všech jsou výborné :-) Mně se nejvíce líbí sladěné věci k sobě, třeba i neutrálního, přírodního, ražení - české citáty (ty k poslednímu kitu jsou perfektní), k tomu pár ozdob, samolepek,(těch cizích člověk vidí hodně, českých je jen pár) třeba i bez papírů - prostě jen hromada sladěných blbůstek :-) takový minikit

    OdpovědětVymazat
  20. Já si svou první stránku pamatuji, bylo to čistě "profesionální" práce s pravítkem - okýnka 1x1cm a moje nejoblíbenější makro fotky. Já bych uvítala kit, který by obsahoval jen samolepky, buttonky a české ozdobičky :-)Ani by tam nemusely být papíry ani kartičky, těch mám na 100let každodenního scrapování :-))

    OdpovědětVymazat
  21. Holky líbil by se mi kit na mixed media ala Tim - nějaké vintage obrázky, citátové razítko, šablona, samolepky a tak :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahojte kocky, mne by sa pacili ceske-slovenske tematicke kity, ktore by sa venovali nejakym kazdodennym udalostiam, napr. na vylete, na prechadzke v lese, upratujeme, v praci, na oslave a samozrejme kedze teraz cakam babätko, tak nieco s tehotenskou a novorodeneckou tematikou by bolo super :)

    OdpovědětVymazat
  23. Nadherne vytvory! To je uz iny level, pre mna zatial nedosiahnutelny. Kity by som uvitala tiez cardmaking ale aj tie tematicke by boli super. Krasny slnieckovy den prajem. ☺

    OdpovědětVymazat
  24. Stranky jsou bombasticke, klobouk dolu. Me by rovnez oslovil kit narozeninvy, svatebni, apod. Nebo taky kit podle stylu tvoreni - cisty, silenebarevny, cernobily apodobne :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj,
    naposledy mě zaujal váš WOW KIT :-), ale raději bych viděla nějaký tematický mini kit - dovolená, výlet, Velikonoce, ...
    Jste úžasné!!

    OdpovědětVymazat
  26. Moc krasne jste se s 5im popraly a holky ja bych ocenila kit pro deti. Aby i deti dostaly krabičku, že které si něco vyrobí. I kdyby v zimě sněhuláka a v létě super deníček na dovcu nebo jarní herbář :-D. To by bylo super

    OdpovědětVymazat
  27. Holky, jste super, klobouk dolu! Fantastické stranky, super materialy, prima nápady ... k tomu není co dodat. Nového mě nic nenapada, ale ten Míši nápad s kity pro děti stoji za zamyšlení ☺

    OdpovědětVymazat
  28. Super stránky jste obě vytvořily :-) Mě by se líbily kity s překvapením....

    OdpovědětVymazat
  29. Teda holky!!! Musím říct, že všechny vaše stránky jsou naprosto úžasné!!! A jsem ráda, že zase po delší dibě vidím hotové stránky Aničky a Pavlínky, protože jejich "díla" se zase tak často nevidí :) Co se týče nového kitu, tak bych uvítala třeba "zdobící kit", který by byl ze zajímavých ozdob - chipboardy, výseky, kytičky, kamínky/enamelky apod. Další variantou je Cardmaking kit a nová originální razítka na přáníčka od PA.

    OdpovědětVymazat
  30. Jé, tak to je fajn vidět i stránky od Aničky a Pavlínky (máte to holky super a ta výměna je fakt boží).
    Co se týká KITu, tak já jsem spokojená a nadšená z českých kartiček, nálepek i razítek. Ale taky by se mi líbil nějaký přáníčkový KIT se speciálníma ozdobama a razítkama. Líbil by se mi i KIT zaměřený na domácnost, děti ... (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahojte holky!
    Parádní práce! Já se teda teď ke scrapovaní moc nedostanu kvůli těma dvěma pokračovatelům rodu a nedostatku prostoru na tvoření.
    Co by se mi líbilo? Vzhledem k tomu, že mám pro děti nakoupeny alba 20x20, tak asi větší výběr z této velikosti. Nechce se mi 30ková stránka řezat (na to není čas :p ).

    Díky za vaši práci! !

    Maruška

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj holky, nádherné stránky máte :-) ostatně jako vždy... :-) Mě osobně by se líbil zdobící kit, který by obsahoval nějaké pěkné a zajímavé speciální ozdoby, prostě super zdobící :-), které by doplnily mé PL album :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, ja som tiež za česko-slovenské tematické kity (vianoce, veľká noc,vintage a pod.)

    OdpovědětVymazat
  34. Máte to nádherné, kit by se mi líbil čístě vánoční, od Mikuláše po pěčení cukroví. :D

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj holky, ze stránek je přímo vidět, že Vaše práce je Vaším koníčkem, takže co víc si přát. Tematické kity by byly fajn, ale myslím, že i kit pro holčičky či kluky by byl fajn.

    OdpovědětVymazat
  36. Pavlínko! Ta stránka je dokonalá :P Lištičky byl spíš takový forek :D jsou myšlené do diáře :)

    OdpovědětVymazat
  37. výtvory sú nádherné, radosť pozerať. kit na pohľadnice nie je zlý nápad, i keď ja mám zásob až-až. možno by mohol byť nejaký kit, ktorý by obsahoval pomôcku ako napríklad vždy po 1 ks (príp. 2ks) farebných markerov, poduškové pečiatky, šablóny na mixed media alebo márne všade spomínam české/slovenské vyrezávacie šablóny na big shot ;-) (ale ja by som ocenila aj bežné šablóny na big shot)

    OdpovědětVymazat
  38. Mám ráda vaše blog hopy :). Byla by sranda tipovat jen podle balíčku, kdo komu co poslal, protože zatím to bylo jednoznačně vidět :). Víc než tématické kity by se mi líbilo, kdyby k jednotlivým tématům byly kartičky (popřípadě doplňky) jak od Silvie, Lucie tak Lucii. Kdyby další sérii kitů, tak by se mi líbily barevně laděné. Např. by to mohlo být i podle měsíců: prosinec-bílá (první sníh)- bílá stránka, bílá abeceda, pár bílých ozdob a bílé (černobílé) české /slovenské samolepky, protože ty máte bezkonkurenční :). A skáču dál :).

    OdpovědětVymazat
  39. Stránky jsou moc krásné a ty samolepky lušek jsou naprosto boží ... já bych také určitě byla pro nějaký ten tématický kit a nápad na mixed media taky není k zahození

    OdpovědětVymazat
  40. Výměnu stránek už jsem také zkusila, ale měnili jsme pouze fotografie - materiál, to by byla také dobrá výzva :-D a jak pala spousta přede mnou, líbil by se mi tématický kit - svatba, těhotenství, narození dítěte, první rok dítěte, výročí, dovolená, vánoce, prázdniny a našlo by se spousta dalších

    OdpovědětVymazat
  41. Mně by se hodil digitální kit :-) Nebo jak už tu bylo řečeno tematické kity nebo podle barev, např. bílou bych fakt brala :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Vylosovaly jsme: Lucie Nováková! Gratulujeme!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover