pondělí 30. května 2016

PL LAYOUT návod

Cestovní
Lea
 
Dnes bych vám chtěla trochu z blízka představit úžasné cestovní kartičky, které designovala Lucie Šindelková a s láskou jsem je balila já :-). Vy, které jste si je koupily mezi prvními víte, že obsahují speciální limitovanou edici 3x3 kartiček. Právě ty jsem chtěla ve svém albu použít. Zároveň jsem také opět zapojila do akce svého fusáka (Photo Sleeve Fuse Tool).


S touto věcičkou stále bojuju… někdy máme dobré chvilky, jindy bych jej nejradši vyhodila, ale nevzdávám se :-). Z jedné takové nepodařené spolupráce mi zůstaly dvě kapsy 30x30 a já jsem se rozhodla jednu využít. Skalpelem jsem si uřízla polovinu kapsy, cca 15 cm a tu si rozdělila na 8 čverečků. Je to taková logistická práce a musíte přemýšlet kde a kdy říznout a kde a kdy tavit. Já jsem si jeden krok nepromysela, takže je ve spodní části kapsa prořízlá skrz…, ale zatím drží pohromadě :-)


Ke kartičkám se mi skvěle hodila nová samolepicí abeceda Papero amo. Jestli ji ještě nemáte, tak vůbec nechápu proč??? Je dokonalá! A také chipboardové výseky, které jsme nedávno měly možnost v omezeném počtu koupit v eshopu. Papero amo razítka taky nesmí chybět.










Pravou kapsu jsem si opět trochu upravila. Původní kapsa se skládá ze 3 kapes 4x6 v levé části a dvou kapes 6x6 v pravé části. Každý tento čtverec jsem si rozdělila na 4 čtverečky.






Už jste také použily tyto cestovní kartičky? Pokud ano, tak se nám pochlubte v naší pinterestové galerii. A pokud ne, léto se blíží… :-)

1 komentář:

  1. Si tu tak brouzdám a relaxujem :-) kým odídem do práce a zase som narazila na tieto krásne cestovné kartičky, vďaka za inšpiráciu :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover